E E0N OP ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #1 İyi Seyirler <3İntro muzik:Tinie Tempah-Pass outNormal Muzik:Dev-Bass Down Low TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Patience ⭐ 15y 15 yil once #2 Tebrikler 😊ps:müziğin ismini alabilirmiyiz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 15 yil once #3 gz bro 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 15 yil once #4 eyw Dev-Bass Down Low TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hanry006 ⭐ 16y 15 yil once #5 Gz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warden_ ⭐ 17y 15 yil once #6 tebrikler 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Viski ⭐ 18y 15 yil once #7 Terbirkler .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AlessandraA ⭐ 15y 15 yil once #8 Sana yemin ediyorum kaç dkdır introdaki şarkının ismini bulmaya çalışıyordum 😄İsmini verebilirmisin 😄Tebrikler bu arada 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheRinG ⭐ 16y 15 yil once #9 Bu Arkadaş Müzik İsimlerini Vermiyo:)Ps:Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O OzzyOzburne ⭐ 15y 15 yil once #10 o en baştaki damage devil + zerkle olsa yuh yani ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 15 yil once #11 Sana yemin ediyorum kaç dkdır introdaki şarkının ismini bulmaya çalışıyordum 😄İsmini verebilirmisin 😄Tebrikler bu arada :) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 15 yil once #12 intro müzik iyi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N OP ⭐ 19y 15 yil once #13 müzikleri videonun altına yazdım 😄Ps: Teşekküler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil