Icerige atla
Extraloob

E Ne Oldu Şimdi :/

· 18 Yanıt · 4.8K görüntüleme
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Arkadaslar 1-4 kişilik 1. seviye 101-110 Dimension Hole'la 3 kişi gittik ve Sereness'e kadar tüm yaratıkları oldurduk Ghost Curse'leride öldürdük ve arada cıkan Treauser Box'ıda oldurduk .. Benim görevim vardı görev Sereness ve Treasure Box Monster öldürmemi istiyordu .. Sereness'ide öldürdük ama hic bişey olmadı :/ görev hala var ne oldu ?

- Resim Silinmiş.
18 Yanıt
K
Kivi ⭐ 16y
😆
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
? : D
T
takerisks ⭐ 16y
tekrar öldüreceksin .
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Yıne aynısı olmasın dıye actım konuyu işte bıseymı yanlıs yaptım bılmem lazım
T
takerisks ⭐ 16y
hayır tekrar deneyeceksin şansını.

kolay gelsin (ama gerçekten kolay iş değil)
B
Ben de ⭐ 17y
Şöyle anlatayım;
Bir uniq'eye 10 kişi dalar ama 1 kişi alır. Bu görevde aynı hesap.
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Son vurusu yapan alır kısaca ? 😊
U
Uprising ⭐ 19y
Şimdi ne yapak 😆
G
GNR ⭐ 18y
SEn 1 kere gittin gorevde ise koleksiyonu topla diyor 😊 eger şanslıysa 8 kere daha gidersin her seferinde farklı kart çıkar ve hep sana gelirse alırsın -.- yada bi 250 kere daha gidersin belki o zmn toplarsın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohoo kuzum 1 kerelik görev ama talisman toplama görevi yani 8 tane talisman toplayınca görevin bitecek şanslıysan 8 seferde toplarsın şansızsan 1500 seferde makara:
K
Kivi ⭐ 16y
adamlar sonuçta nova veriyor boru değil yani 😆
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Ben cıkıp cıkmamasından sıkayetcı degılım yanlıs anlamıs cogu kısı .. Ben nasıl cıkaracagımı sordum.. Talisman Sereness'i kestikten sonra görevi verincemı alıyoruz yoksa sereness'tenmi dusuyor ? Tam bi bilgi lazım da 😊
C
8 ayrı talisman var,Sereness ve treasure box'lardan düşüyor.
K
Kai ⭐ 18y
8 ayrı talisman var,Sereness ve treasure box'lardan düşüyor.

8 inide toplaman gerek
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Peki bısey daha.. be 101-110 4 kişilik 1. seviye dimension holes kullanıyorum da ptye 4ten fazla kısı gelebılıyor :/ onu ltp olarak kurmam mı gerekır bide treasure box kestım cok fazla hıc bırınden cıkmadı odamı zor cıkıyor .. ben genelde benden baska 2 kısıyle gıdıyorum ama serenessteyken ptye bızım dısımızda 3 kısı geldi her ne kadar gelemeselerde yanımıza.. LTP olarak mı kurmam gerekıyor ne yapmam gerekıyor of of 😄
C
1.seviyede düşmesi zor olur en kolay 4.seviyede düşer.Yani party'i ltp kurmana gerek yok itemli,expli kur.Ama 4.seviyeye dayanabilmek için çok sağlam bir party olması gerekir. 🍺 😁
D
duzceli81 ⭐ 17y
ben valla tek gidiyorum 1-4 1 grade 2 pandora kesiyorum cıkıyorum 2 wiz 1 glev 3carla su anda kadar 3 tane dusurdum 1 i glevde 2 si wizde eu carla topluyorum cunku video izledim gordum ve chin adam sadece chin silahları alabilyordu ama isro nasıl bilmiyom zaten herkez staff için tamamlıyor pt fan ugrasmıyom giriyom 15 dk da cıkıyom.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: