s.a arkadaslar ben joymax´e emaili mi verification yapmak istiyorum ama bu salak joymax mal adesimi kabul etmiyor ?
herzaman ki email adresimi yaziyorum ama hep [email protected] is not available diyo ve nickname´ mi yazdigim da da aynisini söylüyor is not available
acaba ne yapabilirim ????
acil yardim ederseniz sevinirim... silkroad charimi saglam ve güvenli yapmak istiyorum Wink
simdikten herkese tsk ederim extraokk
E-Mail Verification Joymax ?
· 3 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
3 Yanıt
vala 1 veya 2 haftasına kadar benım de boyleydı ama suan oluyo o oldumu da nıck olmuyo dıo galıba baska bı nıck yazacaksın oyundakı ıd degıl ve bug report fln cıkıyo sonrada
ya hala sifremi deyistiremiyom bu ne is ya ben böyle joymax´i .............. Very Happy
baska ne yapabilirim biraz yardim etseniz daha hala is not avable yaziyor uyuz oldum
bi emal verificationdan gecemiyom sifremi deyistirmek icin Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
baska ne yapabilirim biraz yardim etseniz daha hala is not avable yaziyor uyuz oldum
bi emal verificationdan gecemiyom sifremi deyistirmek icin Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap