Icerige atla
Extraloob

DVD görmüyor

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
F
frityus OP ⭐ 17y
Işığı yanıyor her şeyi var sanırım formattan sonra driver yüklemedim diye oluyor bu beyler ücretsiz driver bilen ö.m atsın lütfen yada başka bi çare bilen
9 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Dvd driveri olmaz ki? Kablosunda temassızlık olabilir veya tozlanmıştır.
Temet Nosce
IDE kablosunu kontrol et hocam, cd rom'un çalışması için gereken bir driver yok zaten
Super
Super ⭐ 13y
Aynı sorun bende de var hatta bugün flashı falan da görmedi aynı şekil formattan sonra .Hatta sistem geri yükleme bile çalışmıyor tekrar formatlıycam . Microsoftun sitesinde ;

Bilgisayarınızı güvenli modda yeniden başlatın.
Başlat'a ve ardından Çalıştır'a tıklayın.
Aç kutusuna msconfigyazın ve Tamam' ı tıklatın.
Seçmeli başlangıç' ı tıklatın.
Statik VxD sekmesinde NAVAP temizlemek için tıklatın.VxD onay kutusunu seçin ve Tamam' ı tıklatın.
Başlangıç sekmesinde Otomatik Norton Koruma onay kutusunu tıklatıp temizleyin ve Tamam' ı tıklatın.
Bilgisayarınızı Normal modda yeniden başlatın.

Adımlarını izledim düzeldi ne kadar kalıcı veya doğru bir yöntem bilemem tabi ki . Belki temassızlık vardı veya kablodan vs. vs. şansa düzelmişte olabilir 🙄

Spoiler
https://support.microsoft.com/en-us/kb/305671/tr
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bios'a girip bi bak görünmüyorsa ide kablosu çıkmıştır veya dvd rom bozulmuştur.
F
frityus OP ⭐ 17y
Beyler bozulmuş anladığım kadarıyla ben gta5i başka pcye kursam sonra usb ile taşısam olurmu acaba ne dersiniz saçma gelmedi 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Daha kolayı var harddiski söküp başka kasaya takabilirsin 😄

Ps: Veya diğer pcdeki dvd romu söküp asıl bilgisayara takabilirsin. Laptop ise sökmesi oldukça kolay alt kapakta dvd romu tutan sadece 1 tane vida olur onu açtığın zaman dvd romu çekerek çıkarabilirsin.
F
frityus OP ⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Daha kolayı var harddiski söküp başka kasaya takabilirsin 😄

Ps: Veya diğer pcdeki dvd romu söküp asıl bilgisayara takabilirsin. Laptop ise sökmesi oldukça kolay alt kapakta dvd romu tutan sadece 1 tane vida olur onu açtığın zaman dvd romu çekerek çıkarabilirsin.

Katil olurum ben biraz daha kasayla ilgilenirsem usb devam bro 😄 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
60gb oyunu kaç defada taşıyacaksın? Flash diskin veri okuma yazma hızı ne? 10mb/s hızla yazarsa saatte 30gb veri ediyor 4 saatini falan alır herhalde 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: