Icerige atla
Extraloob

DV3 Bot [No id Pw 16 Aralık ][Server Bakımda]

· 323 Replies · 27K views · Page 7 / 17
Replies
A
Agilla ⭐ 18y
arkadaslar kemalistin dedigi gibi ö.m atın 1 saat içinde yolluyo bot accnizi ben yeni aldım ama bota skill sorunu ve arada atma problemi var vede normal botdada skiller gözükmüyor sorun sanırım isrobotda yeni versiyon çıkması lazım
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Durduk yerde atmasından başka bi sorunu yok.O sorun giderilse super olur 😈
_
_GeNeRaL_ ⭐ 18y
Biraz beklicem tam düzelene kadar .Bakalım ban falan olcakmı 😊 Birde sm gibi olursa her ay 30 ytl veririm buna 😄 Sorunsuz bot pls ^^
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
arkdaşlar install dosyası yok yani yüklemem için dosya yardım plz
E
chara girince boot hook server diyorsunuz orda gelen şeye hemen ok demeyin biraz bekleyin orda skiller yükleniyor15-20 saniye bekleyin ok diyin yada o kayboluyor sonra girin
T
Tr_Efsane ⭐ 18y
ne zmn paralı olcak arkadaslar
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Temiz bir anlatım eklendi.
G
gokhan2413 ⭐ 19y
şuanda çalışıyo bu hata alıyorum ben
bi de senin werdiğin ıd pw ile olur mu yoksa kendimiz mi ıd pw alacaz
G
gokhan2413 ⭐ 19y
edit
P
pisikotr ⭐ 19y
anlatım için teşekkürler Respect ama c10 sorunu yaşıyorum
Tamam Hallettim
B
boolartxe ⭐ 18y
Bende Botun Oldugu Klasörü İstemiyor.Acaba Sorun Yaratırmı 😐
L
sm gibi bir pc den birden çok botlu client açabiliyormuyuz?
E
emre611967 ⭐ 18y
saol
C
CHaKaLL ⭐ 19y
Hala Sorun yasayanlar bu Topic'den yararlanabilirsiniz 👍

viewtopic.php?f=53&t=94751

evet arkadaşlar sorun yaşayanlar marjinal arkadaşımızın anlattıklarını aynene uygulayın.bütün sorunlarım düzeldi.bot açılırken kapanıyo sorunu vs.
sağolsun emeğine sağlık kardeşim 😘
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Hala Sorun yasayanlar bu Topic'den yararlanabilirsiniz 👍

viewtopic.php?f=53&t=94751

evet arkadaşlar sorun yaşayanlar marjinal arkadaşımızın anlattıklarını aynene uygulayın.bütün sorunlarım düzeldi.bot açılırken kapanıyo sorunu vs.
sağolsun emeğine sağlık kardeşim 😘

Önemli değil kardsm 👍 😘

çift client çalıstrmakda biras zorluk yaşanıyor ama. problem var sanırım. onunla ugrasıorum şimdi. belki yine birşeyler eksiktir 🙄
C
CHaKaLL ⭐ 19y
yaw oyuna girdim start hook server dedim auto traning geldi fakat bot başlamadı.neden olabilir?
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
yaw oyuna girdim start hook server dedim auto traning geldi fakat bot başlamadı.neden olabilir?

start hook u karakteri i tıklicaksın fakat start demeden önce dv3bot dan start diip oyuna öyle giriceksin. yoksa calsmıyabilir.
C
CHaKaLL ⭐ 19y

start hook u karakteri i tıklicaksın fakat start demeden önce dv3bot dan start diip oyuna öyle giriceksin. yoksa calsmıyabilir.

😆 👍 çok çok saolasın
şıp diye çözdün sorunumu 😘
E
EFENDYY ⭐ 19y
arkadaşın pcde yaptım çalışıyo ama benim pc herşey aynı yaptım onuna giriyom auto aktif degil nednedir acaba:S

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: