Mrb.
Testuser3 123456 enter dediğimde bot kapanıyor.
Botu gösteremiyoruz???
Ne yapmamız lazım acaba...
DV3 Bot [No id Pw 16 Aralık ][Server Bakımda]
· 323 Replies · 27K views 0 reading · Page 5 / 17
Replies
bot açılıyormuş gibi oluyor surat işareti çıkıyor sonra kayboluyor ve oyun açılmıyor nedendir?
aynen arkadasın dedıgı gıbı oluyor surat cıkıp kapanıyor
Aslında extraloob olarak aracı olduğunuz bu bota daha detaylı bir anlatım Türkçe olarak konulsa bu kadar sorunla karşılaşılmaz diye düşünüyorum 🙄
Bende videodakileri takip ettim fakat videoda olanlar bende olmadı ya da eski sürümün yükleme şekli farklıydı.
Türkçe olarak görselli olsa tam süper olacak 🎭
Bende videodakileri takip ettim fakat videoda olanlar bende olmadı ya da eski sürümün yükleme şekli farklıydı.
Türkçe olarak görselli olsa tam süper olacak 🎭
hayırlısı
bot açılıyormuş gibi oluyor surat işareti çıkıyor sonra kayboluyor ve oyun açılmıyor nedendir?
bir yardım eli uzatan yokmu yaw??
dediginiz herşeyi yapıyom sro botu açıyom dv3sro çalıştırıyom ıd şifreyi yazıyom tıklıyom bianda hiç bi hata vermeden hepsi kayboluyo nedendir acabaa
dediginiz herşeyi yapıyom sro botu açıyom dv3sro çalıştırıyom ıd şifreyi yazıyom tıklıyom bianda hiç bi hata vermeden hepsi kayboluyo nedendir acabaa
Bot Acc: testuser3
Bot Şifre :123456
bunları aynen giriyorm ve hic bir hata vermeden hepsi kapanıyor... aynı sorun bende de var...
id pass alsak duzelirmii?
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
aynı sorun bendede var id pw var ama o surat cıkıor ve kapanıor
En son Bot clientini indirin.
aynı sorun bendede var id pw var ama o surat cıkıor ve kapanıor
Aynı hata bendede var coğumuzda bu hata var yani 😆
En son Bot clientini indirin.
naptıysam olmuyor 😳
Beyler yaptım iyi dinleyin.Hani tek gözü gözuken adam cıkıyor ya öle bekliyor.o an C deki srobotu açın parmağa tıklayın ve start game diyin acılacaktır.Sonra gerisini biliyorsunuz zaten 👴
Pride sendeki hatanın aynısı bendede oldu nasıl cözdüğünü anlamadım detaylı anlatırsan cok sevinirimmm
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
olmuor ya pride senin dedini yaptım surat kayboluyor yanında parmagıda kaybediyor
E
ExtacyOfGold_
⭐ 18y
ohh buldum be C:\Boten bunu DV3Bot metin belgesine yazdım parmakta açildi suan oyuna giriorum 😄
edit- skiller gözükmüyor
edit- skiller gözükmüyor
Bu bot ile Softmod bot un özellikleri kullanış yönünden aynımı acaba ?
Şuanda Kasılıyorum Gene Kendi Kredimden Yemiyorsam 😆
Simdi SS Bırakcam
Simdi SS Bırakcam
Çalışmıyor Yav 😞
Oyuna Girdim Aouto Traning Gelmiyor
Oyuna Girdim Aouto Traning Gelmiyor
güzel
Log in to write a reply.
Log In