Icerige atla
Extraloob

DV3 Bot [No id Pw 16 Aralık ][Server Bakımda]

· 323 Replies · 27K views · Page 5 / 17
Replies
E
Eyvallah ⭐ 18y
Mrb.
Testuser3 123456 enter dediğimde bot kapanıyor.
Botu gösteremiyoruz???
Ne yapmamız lazım acaba...
C
CHaKaLL ⭐ 19y
bot açılıyormuş gibi oluyor surat işareti çıkıyor sonra kayboluyor ve oyun açılmıyor nedendir?
P
PANTAO ⭐ 19y
aynen arkadasın dedıgı gıbı oluyor surat cıkıp kapanıyor
D
DaWixed ⭐ 19y
Aslında extraloob olarak aracı olduğunuz bu bota daha detaylı bir anlatım Türkçe olarak konulsa bu kadar sorunla karşılaşılmaz diye düşünüyorum 🙄
Bende videodakileri takip ettim fakat videoda olanlar bende olmadı ya da eski sürümün yükleme şekli farklıydı.
Türkçe olarak görselli olsa tam süper olacak 🎭
E
esrarli ⭐ 18y
hayırlısı
C
CHaKaLL ⭐ 19y
bot açılıyormuş gibi oluyor surat işareti çıkıyor sonra kayboluyor ve oyun açılmıyor nedendir?

bir yardım eli uzatan yokmu yaw??
E
EFENDYY ⭐ 19y
dediginiz herşeyi yapıyom sro botu açıyom dv3sro çalıştırıyom ıd şifreyi yazıyom tıklıyom bianda hiç bi hata vermeden hepsi kayboluyo nedendir acabaa
E
eonder87 ⭐ 19y
dediginiz herşeyi yapıyom sro botu açıyom dv3sro çalıştırıyom ıd şifreyi yazıyom tıklıyom bianda hiç bi hata vermeden hepsi kayboluyo nedendir acabaa

Bot Acc: testuser3
Bot Şifre :123456
bunları aynen giriyorm ve hic bir hata vermeden hepsi kapanıyor... aynı sorun bende de var...
id pass alsak duzelirmii?
E

aynı sorun bendede var id pw var ama o surat cıkıor ve kapanıor
L
Leet1 OP ⭐ 19y
En son Bot clientini indirin.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y

aynı sorun bendede var id pw var ama o surat cıkıor ve kapanıor

Aynı hata bendede var coğumuzda bu hata var yani 😆
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
En son Bot clientini indirin.

naptıysam olmuyor 😳
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Beyler yaptım iyi dinleyin.Hani tek gözü gözuken adam cıkıyor ya öle bekliyor.o an C deki srobotu açın parmağa tıklayın ve start game diyin acılacaktır.Sonra gerisini biliyorsunuz zaten 👴
0
0Holly0 ⭐ 18y
Pride sendeki hatanın aynısı bendede oldu nasıl cözdüğünü anlamadım detaylı anlatırsan cok sevinirimmm
E
olmuor ya pride senin dedini yaptım surat kayboluyor yanında parmagıda kaybediyor
E
ohh buldum be C:\Boten bunu DV3Bot metin belgesine yazdım parmakta açildi suan oyuna giriorum 😄

edit- skiller gözükmüyor
P
Prestij ⭐ 18y
Bu bot ile Softmod bot un özellikleri kullanış yönünden aynımı acaba ?
_
_BeYZaDe_ ⭐ 19y
Şuanda Kasılıyorum Gene Kendi Kredimden Yemiyorsam 😆
Simdi SS Bırakcam
_
_BeYZaDe_ ⭐ 19y
Çalışmıyor Yav 😞
Oyuna Girdim Aouto Traning Gelmiyor
E
Exorcism ⭐ 19y
güzel

Log in to write a reply.