Icerige atla
Extraloob

Düz Tabana Spor Ayakkabı Önerisi

· 5 Yanıt · 24K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Arkadaşlar ayağım düz taban olduğundan herkesin öve öve bitiremediği ayakkabılar benim ayağımda deli ağrı yapıyor. Örneğin; Nike Free serisi.
Aynı dertten muzdarip, kendine uygun bir ayakkabı bulmuş kimse varsa yardımını almak isterim.
Ayakkabıyı spor salonunda kullanacağım. Yürüyüş, koşu vb. cardio egzersizler yapacağım.
Önerilerinizi bekliyorum.
Fiyat 100-200 TL arası olabilir.
5 Yanıt
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Dostum ben bu ayakkabıyı yeni aldım şansıma 1 numara küçüğü tek kalmış biraz ayağımı sıkıyor
ama bunun kadar rahat bir ayakkabı hayatımda görmedim nike' ayakkabıdan başka birşey almam e haliyle
bir çok modelini denedim aldım ama bu bambaşka bir rahatlığı var fiyatı şu ara düştü 200 falan sanırım.
ayrıca herkesin ayağında göremeyeceğin bir model.

ürünü bu siteden bulabilirsin ;
Spoiler
https://www.sneakscloud.com/
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
@the Weeknd
Ayağında düz tabanlık sorunu var mı hocam?
Dediğim gibi öve öve bitiremedikleri ayakkabıları denedim ama deli gibi ağrı yaptı.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
@the Weeknd
Dediğim gibi öve öve bitiremedikleri ayakkabıları denedim ama deli gibi ağrı yaptı.

bundada ağrırsa sen ayakkabı yerine terlik giymeyi dene derim ne diyim daha hocam 😁
F
frityus ⭐ 17y
Bu mesaj The Weeknd rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
@the Weeknd

bundada ağrırsa sen ayakkabı yerine terlik giymeyi dene derim ne diyim daha hocam 😁

olay o değil karedş adamın ayak problemli özel tabanı olan ayakkabı lazım terlikte ağrı yapar 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: