Bir tenis topunu olası en uzak noktaya fırlatıyoruz.Top,hiç kimse yakalamamasına ve hiçbir yere çarpmamasına rağmen bize geri dönüyor.Topa başka herhangi bir madde de iliştirilmediğine göre de bu nasıl olur?
ps: Cevap verilmesse yarın açıklanacak .
Düşündüren soru .
· 25 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Google Top 1 Cevap verilmiş.
Tarafımca silindi 😄
ay gibi yerçekiminin çok az olduğu bir yerdeysek o ayın etrafında dönücektir böylece bize geri dönebilir 😜
anlamadım
Cevap rüzgar
Rüzgar bir madde olmasa idi ; şiddetli bir rüzgarın etkisi ile geri dönmüş olabilir diyecektim.
Eğer cevap rüzgar ise . Soru yanlış.
Rüzgar değil
CANAVO yanlış cevap .
anlamadım
Topu havaya fırlatmışızdır.
T
turkiyesro
⭐ 19y
Havaya fırlat bro 😜
Top havaya fırlatılmıştır?
Havaya fırlat bro :P
Evet doğru yanıt .
Bilerek fakrlı bir cevap verdim. Herkes google a bakmaktan çekinmemiş. Farklı olmayı denedim.Cevap yanlış olsa bile denemekten mutluluk duyduğumu da belirtmek isterim.
Muck Google
Muck Google
Top havaya fırlatılmıştır?
Az geç kaldın bro .
T
turkiyesro
⭐ 19y
Evet doğru yanıt .
Ne kazandım? 🙄
Bilerek fakrlı bir cevap verdim. Herkes google a bakmaktan çekinmemiş. Farklı olmayı denedim.Cevap yanlış olsa bile denemekten mutluluk duyduğumu da belirtmek isterim.
Muck Google
evet googledan bakanlarda vardır 👋
Muck Google
Yanlış anlaşılmasın 🍺
Evet doğru yanıt .
Ne kazandım? 🙄
Kocaman bir sürü ve dev gibi bir HİÇ . 😆
Muck Google
Yanlış anlaşılmasın 🍺
Her yol paris 😊
O yüzden dedim ya Google Top 1 Cevap verilmiş diye ^^
T
turkiyesro
⭐ 19y
Evet doğru yanıt .
Ne kazandım? 🙄
Kocaman bir sürü ve dev gibi bir HİÇ . 😆
Oha süpersin en çok ihtiyacım olan şey
Yanıt yazmak için giriş yapın.