sarkolata OP ⭐ 17y 15 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
1 13LazeR ⭐ 17y 15 yil once #2 Olamaz! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K korc4n ⭐ 16y 15 yil once #3 baladam 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Coq'Right2 ⭐ 16y 15 yil once #4 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata OP ⭐ 17y 15 yil once #5 Olamaz!sakın kimse yaptım olacak demesin , lütfen 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _PokerFace ⭐ 16y 15 yil once #6 düşük lvlerde düşüor böyle arada normal bence 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 15 yil once #7 tamda sana göre 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata OP ⭐ 17y 15 yil once #8 tamda sana göre 😁aslında iteche düştü de buna aldım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F favretto ⭐ 16y 15 yil once #9 sanki petradaki iTeam a özenmiş gibisin ama neyse 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata OP ⭐ 17y 15 yil once #10 sanki petradaki iTeam a özenmiş gibisin ama neyse :)petrada iteam mi varmış 😆 gz olarak algıladım bunu 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MainMagic ⭐ 18y 15 yil once #11 Aman Tanrıııııım summer5: neutral1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Maynard__ ⭐ 16y 15 yil once #12 Güzel,tam sana göre 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A arveleson ⭐ 17y 15 yil once #13 Benim Akademideki Adamada +6 Shield Düşmüştü. Benim Akademide Ne Var Aman Allahım 🍺 Gz Biran Önce 40Olman Dileğiyle nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LethaLKiss ⭐ 16y 15 yil once #14 ii kullan işte makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warden_ ⭐ 17y 15 yil once #15 yok artık ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #16 Güle güle kullan,ender görülen birşeydir 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil