Herkese kolay gelsin arkadaşlar eskiden çok bagımlı bi şekilde silkroad oynayan ben yaklaşık 5 aydır SRO'ya girmiyorum. Yaz geldigi için geri başlasam mı diye düşüncelerdeyim şuan da durum nedir oyunda bırakanlar falan arttı mı ? Noluyor yani kısa bi anlatıcak varsa burdan veya özelden yazabilir mi..
Yeniden kolay gelsin herkese 👍
Durum nedir
· 6 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
forumda isro oynayan kişi sayısı parmakla sayılcak kadar artık. 5 aydır oynamıyosanda oyuna 13dg geldi falan işte 😄 başlıcaksanda hemen başla bu hafta exp event var 1 hafta sürcek 😄
dostum hic bulasma
lag + karısmıs + ohho daha neler neler . 😜 senin zamanında 8 d di heralde oyun Private serverlere bak istersen .
lag + karısmıs + ohho daha neler neler . 😜 senin zamanında 8 d di heralde oyun Private serverlere bak istersen .
"]dostum hic bulasma
Yok ya o kadar da yaşlı degilim makara:
Bulaşmayın diyosunuz yani tamamdır arkadaşlar teşekkürler
Playsro nun yeni server ı zeus açılıyor, neredeyse bütün forum başlıyoruz gelmek istersen bekleriz. 😊
Aynen iSro oynanıcak durumda değil bende bıraktım.Tekrar WoW'a yol aldım zaten oraya pandaria gelicek yakında hehe 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap