Bir Ucurumun Kenarındasınız ,
1 Elinizle Annesi Ölen Tek Oğlunuzu
1 Elinizle Buzamana Kadar Sizin İçin Kendinden Bile Vazgeçen Canını Dişine Takan Babanızı tutuyorsunuz.
1 ini Tercih Etmeniz Gerekiyor .
Tercihinizi Yapın . Mümkünse Mazeretiyle. [Bence Dünyanın En Zor Seçimi Budur.]
Dünyanın En Zor Seçimi
· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Pek zor bir soru değil aslında, Baba yaşayacağı kadar yaşamıştır, çoğu insan oğlunu kurtarmayı seçer.
Pek zor bir soru değil aslında, Baba yaşayacağı kadar yaşamıştır, çoğu insan oğlunu kurtarmayı seçer.
+1
+Sch
Aynısını dicektim ki dedeside torunum yaşasın bu dunyayı der kendi atlar aşşaya 😊
zaten babada bunu ister.
babam kendı atlamak ıster ben onu tutar kendım atlamak ısterım eger aynısı benım babamda olsa ben ogul olarak onun elınde olsam yıne ben atlarım . oglm bılınclı yaşta ise oda atlamak ister . ama netıcede ne olursa olsun ben atlarım =)
+47
"1 Elinizle Annesi Ölen Tek Oğlunuzu "
Burada düşündüren bi bilgi var Annesi öldüğü için önünde büyük zorluklar olduğunu düşünüp çocuğu bırakması gerektiğini düşündürtmek istemiş.
Burada düşündüren bi bilgi var Annesi öldüğü için önünde büyük zorluklar olduğunu düşünüp çocuğu bırakması gerektiğini düşündürtmek istemiş.
babam kendı atlamak ıster ben onu tutar kendım atlamak ısterım eger aynısı benım babamda olsa ben ogul olarak onun elınde olsam yıne ben atlarım . oglm bılınclı yaşta ise oda atlamak ister . ama netıcede ne olursa olsun ben atlarım =)
noluyo lan toplu intihara meğellisin sende
Öyle boyle derken 3unuzde gitceniz gümbürtüye makara:
Öyle boyle derken 3unuzde gitceniz gümbürtüye makara:
🙏 😁 😁 biggrint1
Ben babamı kendi ellerimle öldürürüm nese:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap