Icerige atla
Extraloob

Dünyanın En Zor Seçimi

· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme
H
hanry006 OP ⭐ 16y
Bir Ucurumun Kenarındasınız ,

1 Elinizle Annesi Ölen Tek Oğlunuzu
1 Elinizle Buzamana Kadar Sizin İçin Kendinden Bile Vazgeçen Canını Dişine Takan Babanızı tutuyorsunuz.

1 ini Tercih Etmeniz Gerekiyor .

Tercihinizi Yapın . Mümkünse Mazeretiyle. [Bence Dünyanın En Zor Seçimi Budur.]
13 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
Pek zor bir soru değil aslında, Baba yaşayacağı kadar yaşamıştır, çoğu insan oğlunu kurtarmayı seçer.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Pek zor bir soru değil aslında, Baba yaşayacağı kadar yaşamıştır, çoğu insan oğlunu kurtarmayı seçer.

+1
S
Schweppes ⭐ 17y

+Sch
M
MicroEx ⭐ 19y
Aynısını dicektim ki dedeside torunum yaşasın bu dunyayı der kendi atlar aşşaya 😊
C
Cryolite ⭐ 19y

zaten babada bunu ister.
S
shadow_ss ⭐ 15y
babam kendı atlamak ıster ben onu tutar kendım atlamak ısterım eger aynısı benım babamda olsa ben ogul olarak onun elınde olsam yıne ben atlarım . oglm bılınclı yaşta ise oda atlamak ister . ama netıcede ne olursa olsun ben atlarım =)
The47
The47 ⭐ 18y

+47
Collapse
Collapse ⭐ 16y
"1 Elinizle Annesi Ölen Tek Oğlunuzu "
Burada düşündüren bi bilgi var Annesi öldüğü için önünde büyük zorluklar olduğunu düşünüp çocuğu bırakması gerektiğini düşündürtmek istemiş.
K
Kamara_ ⭐ 15y
babam kendı atlamak ıster ben onu tutar kendım atlamak ısterım eger aynısı benım babamda olsa ben ogul olarak onun elınde olsam yıne ben atlarım . oglm bılınclı yaşta ise oda atlamak ister . ama netıcede ne olursa olsun ben atlarım =)

noluyo lan toplu intihara meğellisin sende
M
MicroEx ⭐ 19y

Öyle boyle derken 3unuzde gitceniz gümbürtüye makara:
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

Öyle boyle derken 3unuzde gitceniz gümbürtüye makara:

🙏 😁 😁 biggrint1
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Ben babamı kendi ellerimle öldürürüm nese:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: