Dünyanın en zehirli hayvanı Kolombiya ve Güney Amerika'da yaşayan kokoi ok zehirli kurbağasıdır. Bunun zehirinden yalnızca 0,0001 gramının bir insanı öldürebileceği saptanmıştır.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Dünyanın En Zehirli Hayvanı
· 28 Replies · 4.0K views 0 reading
28 Replies
D
DuMbLoDoRe
⭐ 18y
İlginç Peki insana ne tür yolarla bulaşıyormuş dokununca falanmı bilgin varmı?
Evet çünkü nasıl normal kurbağalara deri katmanına değince sihil bulaşıyor bundada öyle kardeş Wink
valla ilginc ilkkez duygum hafızaya aldım hemen Wink
Brezilya'ya yakın iyi ki karşılaşmadım sıkıp patlatabilirdim. Mr. Green
igrençler yaf tir Mr. Green
ama bildigim kadarıyla nesli tehlikedeki hayvanlar arasında bulunuyo
benim bildigim dünyanın en zehirli hayvanı avusturalya acıklarında yasayan bi deniz anası türü diye biliyodum
ilginç bir hayvan Shocked Shocked Cool

T
The_DifferenT
⭐ 19y
Valla bende başka bi hayvanı en zehirli diye biliyodum ama demekki zehir de değişken bi kavram
Bu bir amfibin zehirli bir tür kubağa işte Guney amerika bunlarla dolu yağmur ormanlarına girdimi çıkış ondan zor
Bu bir amfibin zehirli bir tür kubağa işte Guney amerika bunlarla dolu yağmur ormanlarına girdimi çıkış ondan zor
wow
[F New]Solo Gitarist
ben bi belgeselde izlemiştim buna benzer zehirli bi kurbağayı yılan yutmaya çalışıyodu kurbağa kendini şişirdi ama yılan yuttu genede sonunda yılanda öldü kurbağada Confused Confused
M
minotauros
⭐ 19y
vay be dünyanın en zehirlisi hee tuhaf
Küçücük yaratıktan beklenmedik performans Cool
ama bildigim kadarıyla nesli tehlikedeki hayvanlar arasında bulunuyo
bırak tükensin yaw yoksa biizm neslimiz tükencek bunlardan Mr. Green
Belgeselleri kaçırmam,bir seferinde dünyanın en zehirli hayvanının kemancı isminde bir örümcek oldugunu anlatan bir belgesel izlemiştim.Ama sanırım zehir kavramı değişken ele alınmış.Bu kurbayadaki fiyakayı düşünsenize,ormandaki yaratıklara kafa tutuyordur Mr. Green
Türkiyeye gelmesinlerde Mr. Green
cok ilginç Shocked Shocked
Belgeselleri kaçırmam,bir seferinde dünyanın en zehirli hayvanının kemancı isminde bir örümcek oldugunu anlatan bir belgesel izlemiştim.Ama sanırım zehir kavramı değişken ele alınmış.Bu kurbayadaki fiyakayı düşünsenize,ormandaki yaratıklara kafa tutuyordur Mr. Green
örümcekse daha da kucuk daha tehlikeli
benim bildigim dünyanın en zehirli hayvanı avusturalya acıklarında yasayan bi deniz anası türü diye biliyodum
ben de bi belgeselde izledim dünyadaki zehirli hayvanlardan ilk 20 listesi yapıolardı orda da bi deniz anası türü demişlerdi o belgesel her hafta bi konudan top 20 yapıodu bizim vücüdumuzda duran gözle görünmeyen ilginç böcekler varmış ve bizim deri atıklarımızı öğütüyolarmış ve bi ilginç ayrıntısı var bu böcekler olmasa yetişkin bi insanın deri atıkları 4 katlı bir bina kadar yüksekliğe ulaşırmış çok garip geldiydi bana Mr. Green Very Happy
Log in to write a reply.
Log In