Icerige atla
Extraloob

Dünya'nın En Stabil Windowsu!

· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

İddia ediyorum bundan daha stabil bir Windows yüklemesi yok hiç bir laptopda. İstediğiniz her yerin SS i eklenir. Her türlü Donanım / Yazılım sorununa yardımcı olunur. Tek yapmanız gereken pm atmak.

Bir bilgisayara önemli olan çok iyi parçalar takmak değil, parçalardan en yüksek verimi almaktır. Cool
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel topic, lakin pm atmak işi aklıam tkaıldı onun yerine topic açanlara yardımcı olsaydın keşke.

bu arada sisteminde ki ntfs aklımı karıştırdı bu kadar oyun ve ntfs çok tezat geldi bana stabilite fat32 ile başlar detective

şunu demekte fayda var bu kadar programla bu kadar düzgün bir sistem çalıştırmak ayrı bir başarıdır güzel güzel devamını dileriz araya 2-3 tane de dvd incelemesi koysaydın keşke veya ben başlatayayım sende devam et Cool
I
Oradaki veriler iyi güzel de. pc'nin hızı nasıl Mr. Green
A
Antichrist ⭐ 19y
Nasıl böyle verim alınır acaba Bnde de laptop var çok sorun yaşıyorum pm attım Cvp pls
L
Leader ⭐ 19y
Böyle Pc mi Olur Very Happy

Benim Mac G5 bile Bundan Daha Stabil Cool
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

lol
B

lol

Mr. Green Mr. Green
Y
ykp1234 ⭐ 19y

lol

Mr. Green Mr. Green

lol
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

güzel topic, lakin pm atmak işi aklıam tkaıldı onun yerine topic açanlara yardımcı olsaydın keşke.

bu arada sisteminde ki ntfs aklımı karıştırdı bu kadar oyun ve ntfs çok tezat geldi bana stabilite fat32 ile başlar detective

şunu demekte fayda var bu kadar programla bu kadar düzgün bir sistem çalıştırmak ayrı bir başarıdır güzel güzel devamını dileriz araya 2-3 tane de dvd incelemesi koysaydın keşke veya ben başlatayayım sende devam et Cool

FAT32'de maximum 4GB büyüklüğünde dosya bulundurabiliyorsun ve sürekli disk birleştirmek gerekiyor. Windows'un bazı NTFS için olan komutları çalışmıyor. Ağ paylaşımında falan. O yüzden NTFS kullanıyorum yavaş da olsa güzel. Laughing
|
|O²| ⭐ 19y
Seninki benimkinin yanında HALT etmiş Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil DESEM ;

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Muahahaha naptın hacım yaa.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
|
|O²| ⭐ 19y

Muahahaha naptın hacım yaa.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

varmıymış yoqmuymus senden daha not stabil windows Twisted Evil
L
lastturk_ ⭐ 19y
Bizim eski evin ordaki cafedeki pclerde 86 oyun vardı her üyenin kendi adına özel şifreli bölümü vardı her türlü prog. online oyun bulunurdu sende daha stabildir.Pabucumun stabiliristi Mr. Green
L
Leader ⭐ 19y
İndirmis Bilgisayarı Laughing
Q
Quincey ⭐ 18y
ya bu stabilliği nası sağlıyosunuz biriniz bana yardımcı olabilir misiniz bende güzel sistem özellikleri var ama aynı özelliklere sahip başka bilgisayarlardan kat kat daha az stabil yardım edebilecek varmı.
M
-
0
0live ⭐ 19y
daha iyi windowslar var bence....
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Not stabil pc budur işte!
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap