😱 Arkadaslar sizce dunyanin en iyi strateji oyunu hangisi? 🙄
Dunyanin en iyi strateji oyunu?
· 21 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Red Alert 3, Generals, Dota(anladın Sen Onu),Age Of Mitholoji bunlar bence süper oyunlar hele red alert 3 mükemmel
B
Black Rain
⭐ 19y
Elbette Total War Serisi !
Acemiler için Rome Total War
Profesyoneller İçin Medieval II Total War ı Tek Geçerim... Aylardır Medieval Oynuyorum Şiddetle Tavsiye Ederim... 😉
Acemiler için Rome Total War
Profesyoneller İçin Medieval II Total War ı Tek Geçerim... Aylardır Medieval Oynuyorum Şiddetle Tavsiye Ederim... 😉
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
Command & Conquer oyunları , Total War oyunları ve Vazgeçilmez Warcraft 3.
Dota' Strateji değil bir kahramanın birkaç item alınıp diğer kahramanları kesmesinden ibarettir.Warcraft 3 Dotadan ibaret değildir.
Dota' Strateji değil bir kahramanın birkaç item alınıp diğer kahramanları kesmesinden ibarettir.Warcraft 3 Dotadan ibaret değildir.
Age Of Mitoloji 😜
Yılların eskitemedigi oyun STARCRAFT bu oyunu milyonlarca kez oynamısımdır halada bıkmadım..
Siddetle tavsiye ederim!!!
Siddetle tavsiye ederim!!!
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Medieval 2 Total War 😉
heros die bi oyun var
ben heros might&magic i oynadım şimdi bi sürü yeni versionu çıktı çok güzel bir oyun
o kadar çok güzel doyumsuz oyun varki oynamaya kalksan ömrün biter
ben heros might&magic i oynadım şimdi bi sürü yeni versionu çıktı çok güzel bir oyun
o kadar çok güzel doyumsuz oyun varki oynamaya kalksan ömrün biter
Starcraft!!!
+1907 korede starcraft milli spor kabul ediliyor 😄 bu arada 2.si çıkacak http://www.starcraft2.com 🍺
+1907 korede starcraft milli spor kabul ediliyor 😄 bu arada 2.si çıkacak http://www.starcraft2.com 🍺
turnuvalar falan vardı:)
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Starcraft.
T
TitusPullo
⭐ 19y
Roma Total War 😎
S
Streetwise
⭐ 19y
Red Alert 😎
Red alert 3 , Medieval 2
Red alert 2 red alert 3'ü pc yemedi cok hoşuma gitmişti ama xD
pc si 2gb ram 512 ekran kartı çif çekirdek 2.3 ghz'lik işlemciye sahip olanlar cok rahat oynar aşırı ötesi tavsiye ederim bi ben oynuyamadım 😢
pc si 2gb ram 512 ekran kartı çif çekirdek 2.3 ghz'lik işlemciye sahip olanlar cok rahat oynar aşırı ötesi tavsiye ederim bi ben oynuyamadım 😢
Red alert 3 , Medieval 2
total war serileri red alert serileri ve dota bu işin en iyisidir
Warcraft DotA 😄
M
Misproject
⭐ 19y
Red alert 3 , Medieval 2
Red Alert 3 , Aoe 3 .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap