Icerige atla
Extraloob

Dünyanın en iyi canlı performansı...

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Şu zamana kadar onlarca konser izledim.Böylesine muhteşem bir sahne performansı görmedim.Hep Slipknot zannederdim en iyisi ta ki bu vakte kadar... 😎

AXL ROSE - SLASH
18 Yanıt
B
Belarj ⭐ 17y
tipe bak ya 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Bu ne böyle 😜
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Bu adamı deliler mi yakalamış.
4ewerRap.
A
Adith ⭐ 18y
4ewerRap.

😘 👍
Sansi daha iyi 😁
M
Mojito ⭐ 18y
wow harika bi performanssss
Z
Zeratul ⭐ 18y
ıyk 😜
K
korn ⭐ 19y
süüper bir persormans
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Şu zamana kadar onlarca konser izledim.Böylesine muhteşem bir sahne performansı görmedim.Hep Slipknot zannederdim en iyisi ta ki bu vakte kadar... 😎

AXL ROSE - SLASH

bir de şunu dinlemeni tavsiye ederim üniv zamanı deli bir rocker vardı kantinde walkman kaset ile ugly kid joe dinliyordum tımbırtısını duymuş yanıma geldi ne dinliyorsun falan dedi bunu dedim tuttu şunu dinle dedi o gün dinlemeye başladım halen arşivimdedir 🤘

Guns N' Roses - Right Next Door To Hell 🤘 🙏

fcukkkkkkkkkkkkkkkk yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🤘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ugly Kid Joe - Everything About You

yukarıda adı geçen grup 🤘
L
LoTuSs ⭐ 16y
Beyenmedim xD
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
4ewerRap.

hahaha bro rap dinliyorum diyorsunuzda.Çoğunuzun dinlediği rap değil.Başta tripkolic.Kadın almış fantezi-arabesk şarkılar rap yapmaya çalışmış.Yani bunun rapin içinde bir dalı bile yok.(Kızın güzelliğine ayrı mesele tabisi)Küçükken bende azda olsa rap dinlerdim ama kalite rapler dinlerdim.Eminem vs.Şimdiki genlçliğe bak yok dj cambaz yoj dj ateş yok dj maytap mc bilmemne. 😆

ps:Abi bu arada verdiğin şarkıları dinledim.İkiside güzel.Yalnız rose daha çok ön plana çıkıyor 😎
ps2:Bu arada bunu da dinleyin.Adam gelmiş tam 50 yaşına sese bak sahne kullanışında hiç bir değişiklik yok

http://www.dailymotion.com/video/x2rcz8_guns-n-rose-rock-am-ring-2006-welco_music
*
Benden iyi olamaz 😎
N
NiGHTMaRe OP ⭐ 18y
Benden iyi olamaz 😎

bro senin yaptığın rap ona birşey denmezde.Gidip tripkolici dj akmanı vs.yi rapci diye savunuyorlar 😜

ps:Samsunun adamına bu yakışır.Çarşamba4ever 😎
furious
furious ⭐ 19y
sahne şovu dedinmi aklıma rammstein geliyo 😊
K
KissBerry ⭐ 17y
4ewerRap.

hahaha bro rap dinliyorum diyorsunuzda.Çoğunuzun dinlediği rap değil.Başta tripkolic.Kadın almış fantezi-arabesk şarkılar rap yapmaya çalışmış.Yani bunun rapin içinde bir dalı bile yok.(Kızın güzelliğine ayrı mesele tabisi)Küçükken bende azda olsa rap dinlerdim ama kalite rapler dinlerdim.Eminem vs.Şimdiki genlçliğe bak yok dj cambaz yoj dj ateş yok dj maytap mc bilmemne. 😆

ps:Abi bu arada verdiğin şarkıları dinledim.İkiside güzel.Yalnız rose daha çok ön plana çıkıyor 😎
ps2:Bu arada bunu da dinleyin.Adam gelmiş tam 50 yaşına sese bak sahne kullanışında hiç bir değişiklik yok

http://www.dailymotion.com/video/x2rcz8_guns-n-rose-rock-am-ring-2006-welco_music

tripkolik WTF! o rapci ise ben rap dinlemeyi bırakırım ki zaten rapda dinlemiyorum sadece ve sadece sagopa kajver&Kolera 👍
M
Yav slipknot wait and bleed, psychosocial dinleyin bi 😁 rammstein du hast da eyidir 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: