insanı hayattan soğutan nedenlerden biri, acı ama kokusuz olanı. şimdi türk kızlarından yola çıkarsak bizimkiler sabah akşam sıçıyor, bir nedeni yok onların. sıçmak üzerine kurulu bir bünye bizimkiler.
ama ben şimdi tahayyül edemiyorum kardeşim, terler basıyor vücudumu. carmen electra geliyor aklıma. nasıl sıçabilir lan o, nasıl böyle pis birşey yapar? aklım almıyor.
bilmiyorum belki de farklı sıçıyor o. böyle ufacık.
dünyanın en güzel kadınının sıçıyor olması gerçeği
· 21 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
biz bunu kız arkadaşımla şu şekilde düşünmüştük, camdan klozete kız arkadaşın oturmuş sende onu izliyorsun modeli olarak wahhhh.
cidden wahh =))
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
çok doğal birşey.
insanı hayattan soğutan nedenlerden biri, acı ama kokusuz olanı. şimdi türk kızlarından yola çıkarsak bizimkiler sabah akşam sıçıyor, bir nedeni yok onların. sıçmak üzerine kurulu bir bünye bizimkiler.
ama ben şimdi tahayyül edemiyorum kardeşim, terler basıyor vücudumu. carmen electra geliyor aklıma. nasıl sıçabilir lan o, nasıl böyle pis birşey yapar? aklım almıyor.
bilmiyorum belki de farklı sıçıyor o. böyle ufacık.
http://www.itusozluk.com/goster.php/d%FCnyan%FDn+en+g%FCzel+kad%FDn%FDn%FDn+s%FD%E7%FDyor+olmas%FD+ger%E7e%F0i
C/P yapmasak nasıl olur?.. 🙄
onu öyle düşünmek bile iğrendiriyor insanı :?
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Sonuç itibarı ile erkekler osurur, kızlar pırt yapar ^^
S
StickControl
⭐ 19y
Her insan mıçar her insan pırt yapar çok çok doğal bişi ama sen o pırt çartı curtu tuvalette değilde toplum ortasında yaparsan tepki alır doğal olarak [herşey doğal :D]
Carmen electra napsın ölene kadar içindemi briktirsin kızcağız 🙄
Carmen electra napsın ölene kadar içindemi briktirsin kızcağız 🙄
T
TitusPullo
⭐ 19y
Doğal ihtiyaç.
T
Tarantella
⭐ 19y
evet bu lafı ilk olarak lise 1 de arkadaşım bana söylemişti.
dumura ugramıştım haliyle..
k:lan olum bu elisha cuthbert çok taş ya..bi içim su adeta..
b:ya oglum geç bu ayakları.o karı da senin benim gibi insan..yeri geldiginde sümkürür..
k:yok abi be öyle deme kızcagıza..ayıp.
b:ne var lan.sen sıçıyorsun o da sıçıyor ! sen kıçını siliyorsun o da siliyor.bu kadar basit..
k: ?!?
dumura ugramıştım haliyle..
k:lan olum bu elisha cuthbert çok taş ya..bi içim su adeta..
b:ya oglum geç bu ayakları.o karı da senin benim gibi insan..yeri geldiginde sümkürür..
k:yok abi be öyle deme kızcagıza..ayıp.
b:ne var lan.sen sıçıyorsun o da sıçıyor ! sen kıçını siliyorsun o da siliyor.bu kadar basit..
k: ?!?
Gülün dikeni 🕵️
Gayet normal bir durum.Doğru düzgün silip elini güzelce yıkadıktan sonra sorun yok bence. 😆
İçine bir şey girmesini istiyorsan önce boşaltacaksın öyle değil mi?
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Herkesin içindeki kötülükleri dışarı atması gerekir,bu normaldir 👍
İnsanlık hali. 🙄 o kadar yediğin şey buhar olup uçmuyor işte, tuvalette çıkıyor 😆
Sevdiği kişiyi kendisine imkansız olarak görenlere hatırlatılması gereken yegane kavram.
bkz:bu tespiti yapanın sıçıyor olması gerçeği
Hayattaki en nefret ettiğim gerçeklerden birisi
İçine bir şey girmesini istiyorsan önce boşaltacaksın öyle değil mi?
asdfasdfasdfasdf 😈 😈 😁
[F New]Solo Gitarist
Sevdiği kişiyi kendisine imkansız olarak görenlere hatırlatılması gereken yegane kavram.
Müthiş bir bakış açısı 😱
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap