bluesman OP ⭐ 17y 12 yil once #1 Dünyanın en fantastik sakallarına sahip olan 29 yaşındaki Isaiah Webb'in fotoğrafları Instagram'ın yeni fenomeni oldu.Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Ben de ⭐ 17y 12 yil once #2 Sakalın adamı var. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #3 Makarnalı olanı hiç sevmedim sick1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crusade ⭐ 18y 12 yil once #4 ulan biz sakalımız ters cikiyo diye uzatamıyoruz bile adam ne hallere sokmuş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M M ' BiLGiN ⭐ 19y 12 yil once #5 Sakal var sakal varmış 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 12 yil once (düzenlendi) #6 Bizim daha sakalımız ckmıyor 😞[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #7 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de ⭐ 17y 12 yil once #8 Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildiSpoiler=Aynı kişiler mi yoksa bana mı çok tanıdık geldi 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #9 Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildiSpoiler=Aynı kişiler mi yoksa bana mı çok tanıdık geldi 😁Sakallar farklı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bora ⭐ 19y 12 yil once #10 sanırım adam 20 sene falan köse dolaşmış acısını böyle çıkarıyo. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil