- Resim Silinmiş.
DÜNYANIN EN BÜYÜK YÜZME HAVUZU ŞİLİ'NİN ALGARRABO KENTİNDEKİ SAN ALFONSO DEL MAR TATİL KÖYÜNDE BULUNUYOR.
- Resim Silinmiş.
1 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDAKİ HAVUZU DOLDURMAK İÇİN 250 BİN METREKÜP SUYA İHTİYAÇ VAR.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Dünyanın En Büyük Havuzu
· 17 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Yuh artık ya 😁 Ama hiç bir güç beni o havuza sokamaz ; nasıl temizlenirki o kadar büyük bir havuz :S 😲
Su israfı. o kadar büyük havuza ne gerek var 🙄
ama gerçekten güzel manzara 😁
ama gerçekten güzel manzara 😁
O
Old School
⭐ 19y
Ohanesss bune ya görende deniz sanır kayboluurm ben orda^^
Görüntü Olarak Güzelde Zaten Dünyada Su Kalmadı Bide Ona Harcanacak Su .. Ne Gerek Var Yap Güççük Bir Havuz 😄
Çok güzelmiş.yüz yüze bildiğin kadar 😄 😄
o fotoğraflar sı temizken çekilmiştir o suyun içi pislikten geçilmiyodur :?
S
StarkDrache
⭐ 19y
Hönk?! Vapuru Alır Bence İçine (:
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Yanında deniz var genelde havurların %60 %70 arası denizden karşılanır.
mimari tasarımlara bayılıyor hatta aşık oluyorum şu güzel projeye ve tasarıma bakarmısınız ama cidden adamlar çoşmuşlar, denize hiç gerek yok işte buyurun açık deniz 1km ^^
T
TitusPullo
⭐ 19y
İhtişamı ile göz alıyor gerçekten. Mükemmel bir tasarım.
Hacı eminim ki dubai'de ki yapay palmiye adaları görmüşsündür. Onlar dünyada ki gelmiş geçmiş en muhteşem mimari yapı bence...
mimari tasarımlara bayılıyor hatta aşık oluyorum şu güzel projeye ve tasarıma bakarmısınız ama cidden adamlar çoşmuşlar, denize hiç gerek yok işte buyurun açık deniz 1km ^^
Hacı eminim ki dubai'de ki yapay palmiye adaları görmüşsündür. Onlar dünyada ki gelmiş geçmiş en muhteşem mimari yapı bence...
J
Journalist
⭐ 19y
En büyük mimar tekniğine bugün dahi ulaşılamayan Mimar Sinandır 😉
ilaç mı dayanır bu havuza sirf müsrüfluk
Temizlemek çok zor olur ve o göreceği ilgie değmez zannımca.Ama onun ortasında yüzerken düşünüyorum kendimi çok hoş olur 😜
O
Old School
⭐ 19y
En büyük mimar tekniğine bugün dahi ulaşılamayan Mimar Sinandır ;)
Tabikide o zamanlar teknoloji bukadar yoktu daha fazla iş daha fazla düşünce gerekliydi yanlız şimdi eğitimi alındığında ve teknolojiyle birleşince çok farklı mimari eserler ortaya çıkıyor sadece sağlam olmıyabiliyor onun için o dönemle günümüz çok farklı
Ustu Kapalısı Var Orda 😜
Ben Erikli'den Yayla'ya yüzerek gitmeyi denedim bir yaz arkadaşlarla,gidemedim.Bu havuz kadar yüzdüm sonra gelip aldılar 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap