bn ilk olarak bakkalı soyardım ordaki herşeyi yer bitirirdim aonra ne yapardım bilmiyom 😈
DÜnyadaki Tüm İnsanlar Yokolsa Ne Yapardın
· 28 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Oturup kafamı dinlerdim derin derin nefes alırdım...
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Kızların varolmasını beklerdim 😊
B
Black Rain
⭐ 19y
Çok şey yapardım ^^
bakkalı neden soyuyorsun 😄. gidip marketi soy. joymaxı soy 😄.
ben olsam tır sürerdim nasıl olsa ezicek insan yok 😄 . git çık araziye son sürat 😄.
ben olsam tır sürerdim nasıl olsa ezicek insan yok 😄 . git çık araziye son sürat 😄.
V a y mütiş olurdu ama bitane kız kalsa olmuyomu:D
C
Charles Darwin
⭐ 18y
bende olmazdım 😆 bende insanım çünkü eheeuheueh
ne mi yapardım Titus'un yaptıgını yapardım kafamı dinlerdim..sessiz bir yere gider rahatca uzanır kafamı dinlerdim..
ne mi yapardım Titus'un yaptıgını yapardım kafamı dinlerdim..sessiz bir yere gider rahatca uzanır kafamı dinlerdim..
bn sro ya girerdim sonrada ecsro ya sonrada bişi yapmazdım 😄
intahar ederdim hic insan kalmazdı dunyada=)
V a y mütiş olurdu ama bitane kız kalsa olmuyomu:D
ulen daha 15 dakka önce dişlerinin arasından sırıtıp "seği seği" dediğin lafları nası hemen unuttun batı 😆 😜
Bole Bıse Olmasını İstemem ...
Dünyadaki bütün insanlar yok olsa ben hiçbişey yapamazdım. Çünkü ben de insanım,ben de yok olmuş olurdum.
Dünyadaki bütün insanlar yok olsa ben hiçbişey yapamazdım. Çünkü ben de insanım,ben de yok olmuş olurdum.
yok felsefi değil abi 😁 normal bi tek sen varsın herşeyde yerli yerinde elektrik var su var herşey tıkırında işliyo yani o anda naparsın 🍿
mecburen intihar ederim.
ya da uğraşır mitoz/mayoz bölünme gerçekleştiririm.
T
TitusPullo
⭐ 19y
mecburen intihar ederim.
Çok birşey istemiyoruz dimi atp cim. 1 Tanecik hatun kalsa yeter bize 😜 🍺
ne yapıcam yer yer yatardım başka kimse yok en sonunda da sıkıntıdan patlardım galiba
gaymax ın binasına giderdim 😜
hacım olmaz. 1 vs 1 insan türüne uymaz. insanoğlu poligamik bi yaşam tarzını benimşemiş vaziyette. monogamiye uyum sağlayamayız.mecburen intihar ederim.
bi de düşün, hergün dırdır. çekemem ben.
kaç gündür arıyorum, msn'den yazıyorum bana mısın demiyor. İyiki bir aşkımızı ilan ettik. Dostluk namına bişey kalmadı. Dokunmayın bana çok doluyum,patlarım 😠
T
TitusPullo
⭐ 19y
hacım olmaz. 1 vs 1 insan türüne uymaz. insanoğlu poligamik bi yaşam tarzını benimşemiş vaziyette. monogamiye uyum sağlayamayız.mecburen intihar ederim.
kaç gündür arıyorum, msn'den yazıyorum bana mısın demiyor. İyiki bir aşkımızı ilan ettik. Dostluk namına bişey kalmadı. Dokunmayın bana çok doluyum,patlarım :@
Taam Taam. Hiç yazmadım farz et.
Lakin benim düşüncem farklı. 1 vs 1 kalalım hatun ile. Biz ürer gideriz. Bir dünya daha kurarız bir kaç bin yıla 😜 😁 🍺 😘
hacım olmaz. 1 vs 1 insan türüne uymaz. insanoğlu poligamik bi yaşam tarzını benimşemiş vaziyette. monogamiye uyum sağlayamayız.
kaç gündür arıyorum, msn'den yazıyorum bana mısın demiyor. İyiki bir aşkımızı ilan ettik. Dostluk namına bişey kalmadı. Dokunmayın bana çok doluyum,patlarım :@
aşk başa bela 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap