Special thx to FlexiKarnımız doyuyor ya, aç değiliz açıkta değiliz ya, ekonomisi en çok büyüyen 1. ülkeyiz ya, Gece gündüz çalışan Milletvekillerimiz var ya o yeter bize kardeş BUNLAR KİMİN UMURUNDA BURASI TÜRKİYE daral:
Karnımız doyuyor ya, aç değiliz açıkta değiliz ya, ekonomisi en çok büyüyen 1. ülkeyiz ya, Gece gündüz çalışan Milletvekillerimiz var ya o yeter bize kardeş BUNLAR KİMİN UMURUNDA BURASI TÜRKİYE daral:
Yazık.
Special thx to FlexiBeyler Wiki bi bakıma doğru söylüyor.. Aç değiliz açıkta değiliz , ekonomimiz büyüyor birazda iyi yönlerine bakmak lazım bu işlerin 👍
farkındamısınız bilmiyorum ama sözlerim zaten eleştiriden ibaret, halinden memnun birinin sözleri gibimi duruyor ☕
AKP'den daha iyi yönetirler demiyorum ama yolsuzluk yapmazlar en azından (akp kadar çok), bunu biliyorum.
siyasete tek ivme bile karışmam hatta ilerki yaşantımda oy bile vermicem ama
neye dayanarak hükümeti suçluyorsunuz?Paşalar belki birşey yaptığı için içerde?Devletin de gizli dosyaları var hatırlatırım.
siyasete tek ivme bile karışmam hatta ilerki yaşantımda oy bile vermicem ama
neye dayanarak hükümeti suçluyorsunuz?Paşalar belki birşey yaptığı için içerde?Devletin de gizli dosyaları var hatırlatırım.
Aynen bu forumda çoğu siyasi olaya karışmadım keşke yine karışmasaydım makara: makara:
bende siyasete girmemek isterim genellikle ama insanlar 35-40 sene hizmet ettikleri yere ihanet etmezler.. hele onlarcası aynı halde ihanet etmez demekki bu işte bir gariplik var
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap