Cave de kasmaya giderken bi baktım ortalık earth ghost warriorle kaynıyor odalarına giriyim dedim girene kadar 15 mob kestikten sonra karşılaştığım manzaralar^^
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Dungeon Cave Bug At Hera ^^
· 37 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
oraya o lvlde hiç bi avrupalı char giremez en fazla dayanacak olan warior olur >>>
60-70 arası
60-70 arası
Ben bile dayanamadım 2 giant sayısız normal mob kestikten sonra Snowsuz ve Iron Shieldsız kalınca yattım 😜
intsin o yüzden
fakat avrupalı strler senin kadar bile dayanamaz
(avrupalı chardan çok çektim çekmeyede devam ediyorum) :x
T
The_DifferenT
⭐ 19y
buraya blader salacan 70 lvl of of of tam kasılacak yer ama tek kişi kaldıramaz burda en iyisi guildce kapacan slotu
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
intsin o yüzden
itemleri sağlam olan bir 1h swordçu bence dayanır çünkü kalkanların br leri çok yüksek
Aynı şey bizim Pluto serverındada vardı ben 70 level Wizardımla o zaman tek başına temizlemiştim orayı o zaman bard tım ama 😄 saldırmıyordular bana:D
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
oeh bayadr o bolume kımse ugramamıs herlde kı moblar baya cogalmıs 😁
oraya bi 90 level wizard koyduğunu düşünebilomsn ortada mob kalmaz 😄
M
Misproject
⭐ 19y
ortalık bayram yerine dönmüş
H
Heisenberg
⭐ 19y
Aynı şey bizim Pluto serverındada vardı ben 70 level Wizardımla o zaman tek başına temizlemiştim orayı o zaman bard tım ama 😄 saldırmıyordular bana:D
Evt bende tam onu dicektim orası tam bi bard-wizardlık yer 🤘
oraya o lvlde hiç bi avrupalı char giremez en fazla dayanacak olan warior olur >>>
60-70 arası
zuhahahaa varrior muu kardes kafam güzel mi warrior orda 5 dk bile dayanamaz mag attack vuruyo solider ler
hehe Pazarı doLaşıoLAr heraLde 😄
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Ehe canawarlar party werio 😄 . Orda kesin sox düşer dal hepsine :DD
60-70 arası
Ben Cleric Wizardım Ve cOK Rahat dayandım.. :S ama bunların daha azı Ve 69-70 str attack yapan Mobslara 😎 :? euları KücümsemeyeLim Lütfen pvp geLin 😁 Bless spell bastım Ve zerkle alanları yaptgım zaman orda hiç bir mobs yasamaz...Yarın İnsallah Carımın ss'Lerini Görüceksiniz... 👍
eyttttt orda plvl le ne char kasılır be 😈
60-70 arası
zuhahahaa varrior muu kardes kafam güzel mi warrior orda 5 dk bile dayanamaz mag attack vuruyo solider ler
senin güzel heralde warior/cleric orda en çok dayanacak chardır avrupada bless+recovery ardından mana skin ve iron skin kullandığı zaman avrupada en çok dayanacak char
bard'ın noise skill'i wizardlar için giantlarda ve şampiyonlarda bi işe yaramaz anca 72+ Wizard bişiler yapabilir orda ben ordaki mobun Lv inde avrupa chardan söz ediyorum
tam glavier areas olmuş bir girecektim of offf sal çocuğu kastırsın dursun cevher gibi, az kaldı az eski günlerime ^^
Burda Ne TAxi Çekilir Ama 😄
K
KissOfLife
⭐ 18y
Glavieci olsaydın baya bir dayanırdın .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap