Icerige atla
Extraloob

Dungeon Cave Bug At Hera ^^

· 37 Yanıt · 3.7K görüntüleme
E
Espio OP ⭐ 19y
Cave de kasmaya giderken bi baktım ortalık earth ghost warriorle kaynıyor odalarına giriyim dedim girene kadar 15 mob kestikten sonra karşılaştığım manzaralar^^
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
37 Yanıt
A
Akuji ⭐ 19y
oraya o lvlde hiç bi avrupalı char giremez en fazla dayanacak olan warior olur >>>
60-70 arası
E
Espio OP ⭐ 19y
Ben bile dayanamadım 2 giant sayısız normal mob kestikten sonra Snowsuz ve Iron Shieldsız kalınca yattım 😜
A
Akuji ⭐ 19y
intsin o yüzden
fakat avrupalı strler senin kadar bile dayanamaz
(avrupalı chardan çok çektim çekmeyede devam ediyorum) :x
T
buraya blader salacan 70 lvl of of of tam kasılacak yer ama tek kişi kaldıramaz burda en iyisi guildce kapacan slotu
G
intsin o yüzden
fakat avrupalı strler senin kadar bile dayanamaz
(avrupalı chardan çok çektim çekmeyede devam ediyorum) :x

itemleri sağlam olan bir 1h swordçu bence dayanır çünkü kalkanların br leri çok yüksek
X
Xenas ⭐ 19y
Aynı şey bizim Pluto serverındada vardı ben 70 level Wizardımla o zaman tek başına temizlemiştim orayı o zaman bard tım ama 😄 saldırmıyordular bana:D
N
oeh bayadr o bolume kımse ugramamıs herlde kı moblar baya cogalmıs 😁
C
CapsLock ⭐ 19y
oraya bi 90 level wizard koyduğunu düşünebilomsn ortada mob kalmaz 😄
M
Misproject ⭐ 19y
ortalık bayram yerine dönmüş
H
Heisenberg ⭐ 19y
Aynı şey bizim Pluto serverındada vardı ben 70 level Wizardımla o zaman tek başına temizlemiştim orayı o zaman bard tım ama 😄 saldırmıyordular bana:D

Evt bende tam onu dicektim orası tam bi bard-wizardlık yer 🤘
D
dwil ⭐ 19y
oraya o lvlde hiç bi avrupalı char giremez en fazla dayanacak olan warior olur >>>
60-70 arası

zuhahahaa varrior muu kardes kafam güzel mi warrior orda 5 dk bile dayanamaz mag attack vuruyo solider ler
S
savatapo ⭐ 19y
hehe Pazarı doLaşıoLAr heraLde 😄
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Ehe canawarlar party werio 😄 . Orda kesin sox düşer dal hepsine :DD
T
TurkLider ⭐ 18y
60-70 arası

Ben Cleric Wizardım Ve cOK Rahat dayandım.. :S ama bunların daha azı Ve 69-70 str attack yapan Mobslara 😎 :? euları KücümsemeyeLim Lütfen pvp geLin 😁 Bless spell bastım Ve zerkle alanları yaptgım zaman orda hiç bir mobs yasamaz...Yarın İnsallah Carımın ss'Lerini Görüceksiniz... 👍
_
_titan_ ⭐ 19y
eyttttt orda plvl le ne char kasılır be 😈
A
Akuji ⭐ 19y
60-70 arası

zuhahahaa varrior muu kardes kafam güzel mi warrior orda 5 dk bile dayanamaz mag attack vuruyo solider ler

senin güzel heralde warior/cleric orda en çok dayanacak chardır avrupada bless+recovery ardından mana skin ve iron skin kullandığı zaman avrupada en çok dayanacak char

bard'ın noise skill'i wizardlar için giantlarda ve şampiyonlarda bi işe yaramaz anca 72+ Wizard bişiler yapabilir orda ben ordaki mobun Lv inde avrupa chardan söz ediyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tam glavier areas olmuş bir girecektim of offf sal çocuğu kastırsın dursun cevher gibi, az kaldı az eski günlerime ^^
_
_UzZy_ ⭐ 18y
Burda Ne TAxi Çekilir Ama 😄
K
KissOfLife ⭐ 18y
Glavieci olsaydın baya bir dayanırdın .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: