Icerige atla
Extraloob

Dün sunucularımızda çıkan problem..

· 80 Yanıt · 8.4K görüntüleme
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Dün akşam ve bugün sabah saatleri arasında sitemizin 10 saat kadar kapalı kalmasının sebebi sunucularımızda yapılan bir bakım sırasında veritabanının üstüne milkshake dökülmesidir. 6 saatte bir otomatik yedeklenen sitemimiz yeni veritabanına aktarılıp son yedek yüklenmiştir. Nerdeyse tek bir post veya üyelik kaybolmamıştır. İlgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

Jigsaw,
The Playboy
80 Yanıt
M
MoonLife ⭐ 19y
bnde phpbb.com dan 10 tane program indirdim girem die Mr. Green Mr. Green
L
Lord_Rings ⭐ 19y
gecmıs olsun extraokk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ayıp Ama Milkshake inize Sahip Çıkın Canım Mr. Green
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Cem Abi Cok urastın Aksam Sen Ya
Okan Abi De telefona Bakmamıs
Zaten Aksam Öyle Kaldıq Mr. Green
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

Cem Abi Cok urastın Aksam Sen Ya
Okan Abi De telefona Bakmamıs
Zaten Aksam Öyle Kaldıq Mr. Green

Nerden bileyim sunucunun üstüne milkshake döküldüğünü.. Mr. Green Twisted Evil Allah tan yeni db ye geçtik ve screamadle halleti son yedeği yükleyip. Kaldığımız yerden devam.. headbang2ft9
L
Lord_Rings ⭐ 19y
mılkshake yı burger kıng denmı soledınız extrabeer
C
CaN_KsK ⭐ 19y

Nerden bileyim sunucunun üstüne milkshake döküldüğünü.. Allah tan yeni db ye geçtik ve screamadle halleti son yedeği yükleyip. Kaldığımız yerden devam..

Cem Abi Sen kaça Kadar Urastın Aksam B Mr. Green Mr. Green
C
Caprice ⭐ 19y
Kemalist ben san dedim ama kesin çay fln dökmüştür bunlar diye.. Twisted Evil Mr. Green
X
Xray ⭐ 18y

Kemalist ben san dedim ama kesin çay fln dökmüştür bunlar diye.. Twisted Evil Mr. Green

Mr. Green Mr. Green nese çözüldüğüne göre sorun Twisted Evil Sorun yok Twisted Evil
Q
Quincey ⭐ 18y
bende sitede bi değişiklik olduğunu sanmıştım Mr. Green
L
Lord_Rings ⭐ 19y

bişey sordcam cem abi ile okan abi evlere gidip geliyorlarmı yüzyüze gorusuyorlarmıki extrabeer
F

Mr. Green Mr. Green nese çözüldüğüne göre sorun Twisted Evil Sorun yok Twisted Evil

çay diil milk dio milk=enerji içeceği
extraloobun pc sinin üstüne enegy drink dokulmus Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
herkese geçmiş olsun Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
L
Sıkıntıdan ders çalıştım Very Happy .Exl kapansa heralde 1 ay bunalımdan çıkamam ^^
M
Macro ⭐ 19y

çay diil milk dio milk=enerji içeceği
extraloobun pc sinin üstüne enegy drink dokulmus Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
herkese geçmiş olsun Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hehehe Laughing Güzel espri
Bilmeyenler için Milkshake çilek süt yada çikolata süt yada karamel süt karışımıyla hazırlanan fevkaledenin fevkinde bir içecek
G
Ghost Spy ⭐ 19y
bende diyorum site açılınca niye milkshake kokuyor Mr. Green
C
Creepy ⭐ 19y

puahah Züpper Mr. Green Mr. Green zuahha Mr. Green Koptm ha Bende bunun üstüne bi MilkShake içierm artıkın oneyse artık Mr. Green bulurz extrabeer
G
Ghost Spy ⭐ 19y

puahah Züpper Mr. Green Mr. Green zuahha Mr. Green Koptm ha Bende bunun üstüne bi MilkShake içierm artıkın oneyse artık Mr. Green bulurz extrabeer

McDonalds ara 30 dk içinde gelsin servsini ara 10 saate gelir Mr. Green tercihim muzlu yakında acı biber ve bilmemne pastırması çeşitleriyle exl veritabanında Mr. Green
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green buda güzeldi
[ek #12654]
S
bende dedim HACKlediler siteyi

o gene milkshake dökülmüüüş Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: