M Mr Perfect OP ⭐ 15y 15 yil once #1 sro yu sitesinden indirdim tıklıyorum bu hatayı veriyor.Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A aLpacino ⭐ 15y 15 yil once #2 Formatla alakası yok,galiba yanlış clienti indirmişsin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr Perfect OP ⭐ 15y 15 yil once #3 iyide yanlış client diyorsun silkroadın kendi sitesinden verdiği dosyayı indirdim onu kuramıyorum zaten. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SameyanZeva ⭐ 15y 15 yil once #4 dosyayı indirme kardeşim silkroad nı yükle bırak kendisi update etsin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 15 yil once #5 Yeni patch'i yüklemen gerek TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 15 yil once #6 En son gelen manuel patchı indirip yüklemelisin. Job sistemiyle gelen patch. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CosmicGate ⭐ 16y 15 yil once #7 Bak Silkroadın Sitesine gir en üstün bi altında 1,54 GB lik bi patch var ilk onu indir kur bilgisayarına sonra da En üstteki 12MB liği indir kur düzelir. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil