Icerige atla
Extraloob

DsmartNet pişmanlıktır.

· 9 Yanıt · 873 görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Dsmart nete geçtim 2013 itirabiyle, ilk ay çok memnundum. Sonra faturayı ödemeyi unutmuşum, internetim kapanınca anladım. Gittim yatırdım. Daha sonra internetim açıldı fakat eski hızın 20'de 1'i kadar hizmet alıyordum. Tam 4 gün boyunca 7/24 Dsmart'ı aradım fakat her aradığımda tüm operatörler meşguldü. Gecenin 4.30'unda arıyorum hala meşgul. Dün gece Dsmart bölümüne bağlandım, şikayette bulunmak istediğimi söyledim, numaramı aldılar ve 'çok acil şekilde size geri dönüş yapılıcak' dediler. Fakat ne arayan oldu ne soran.Az önce aradığımda sonunda düşürdüm, sorunu hallettiler. Umarım aynı şeyi tekrar yaşamam.
Special thx to Flexi
9 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Sonuç olarak sorun halledilmiş. Ben uydunette 50 defa arayıp bir sonuca ulaşamadıktan sonra iptal ettirmiştim. 😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Sonuç olarak sorun halledilmiş. Ben uydunette 50 defa arayıp bir sonuca ulaşamadıktan sonra iptal ettirmiştim. :D

Ben bu gece olmazsa iptal ettireceğime yemin etmiştim, Allahtan oldu. 2-3 kez de ulaştığımda sorun halledildi deyip kapattılar, sorun hala devam ediyordu
Special thx to Flexi
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
ttnette zor bela ulasiyorum adamlara biseyler geveleyip sorunun duzeldigini bildiriyorlar, ertesi sabah aynis sey devam. her zaman boyle
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Gökhan Sikayetvar`a yaz ordan mutlaka dönerler.
ttnette zor bela ulasiyorum adamlara biseyler geveleyip sorunun duzeldigini bildiriyorlar, ertesi sabah aynis sey devam. her zaman boyle

aradığında 2-2-4 tuşla direk müşteri hizmetlerine bağlan %70 kadın temsilci çıkar 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ben 2 senedir DSmart-Net kullanıyorum, başıma hiç böyle bir sorun gelmedi. TTNet'ten farksız hizmet verdiler. Biraz senin şanssızlığın olmuş bu anlaşılan. 😊
P
Phantoso ⭐ 18y
Sonuç olarak sorun halledilmiş. Ben uydunette 50 defa arayıp bir sonuca ulaşamadıktan sonra iptal ettirmiştim. :D

Uydunet müşteri hizmetlerini arayıp kibarca konuşunca sorununuz çözülmüyor ben bunu anladım 😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bak işte dün gece düzeltilen sorun tekrar var, 'şikayetvar' dan şikayetimi belirttim, tekrar arıyorum şuan DSMART'ı.
Special thx to Flexi
G
DsmartNet Digitürk TTnet pişmanlıktır ! ama onlardan başka kimsemizde yoktur 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: