Arkadaşlar aranızda Dsmartnet kullanan var mı? Yaşadığı sorunlar, hız durumu (hoş hepsi TürkTelekom'un alt yapısı ya neyse) varsa kopma ve hizmet durumu açısından görüşlerinizi almak istiyorum. ❓
Dsmartnet HK.
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Dsmart net almanı önermem. Ttnete geçtim ben en sonunda. Dsmartta sürekli kesilme geldi başıma be şikayetvarcoma şikayet edince haklılarmış gibi ters konuşuyorlar telefonda.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Ben kullandım, sorun yaşamadım.
Kullanıyorum, tavsiye etmem.
superonlinedan başkası yalan

NoMoreLove
⭐ 18y
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
superonlinedan başkası yalan
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kendileri bana 2 ay internet vermediler. Sinyal zayıf geliyor hatta dediler. 2 yıl boyunca 7mb altına düşmeyen internet nasıl olduysa bir anda 2mb'i görmedi. Bir türlüde düzelmedi. Sadece salladılar ve artık sinir olup kapattırdım. TTnet fiyatları yüksek gibi geldi bana dsmart'ın 1+1=1 kampanyasını düşünüyorum.
Tavsiye etmeyen arkadaşlar neden tavsiye etmediklerini yazarsa sevinirim. 🤔
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildisuperonlinedan başkası yalan
Kendileri bana 2 ay internet vermediler. Sinyal zayıf geliyor hatta dediler. 2 yıl boyunca 7mb altına düşmeyen internet nasıl olduysa bir anda 2mb'i görmedi. Bir türlüde düzelmedi. Sadece salladılar ve artık sinir olup kapattırdım. TTnet fiyatları yüksek gibi geldi bana dsmart'ın 1+1=1 kampanyasını düşünüyorum.
Tavsiye etmeyen arkadaşlar neden tavsiye etmediklerini yazarsa sevinirim. 🤔
Müşteri Hizmetleri berbat. Telefon açıp diğer temsilciler başka müşterilerle görüştüğü için 57 dk telefonda beklediğimi biliyorum.
Zırt pırt kesinti problemi yaşıyorum.
Fiber'den başkası yalan.
Zırt pırt kesinti problemi yaşıyorum.
Fiber'den başkası yalan.
Yardımlarınız için teşekkür ederim @Mopneet sanırım TTnet'e doğru yol alacağım. (bölgemde fiber yok maalesef.)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap