İyi forumlar, Bugün format atacağım bilgisayarıma (C)'ye cd hazır fakat driverleri halletmek istiyorum smdi. Pc'mdeki driverlerin cinslerini filan bilmiyorum mesela internet drive şu ekran şu falan filan bunların isimlerini nasıl öğrenebilirim yardımcı olurmsnz? Simdiden yükleyip D ye atacağım pc hallolunca rahat rahat devam edeceğim yluma. Yorumlar bekliyorum.
Driver konusunda yardım lazım
· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Driver CD leri hazırsa üstünde adı yazar.Yazan isim anakart veya ekran kartının türüdür zaten.İnternet driveri ankartın cd sinde "ethernet driveri" olarak mevcut.Eğer cd den yüklemede sorun yaşarsan Aygıt Yöneticisinden cd nin bulunduğu konumu gösterip otomatik yükleyebilirsin
Driver CD leri hazırsa üstünde adı yazar.Yazan isim anakart veya ekran kartının türüdür zaten.İnternet driveri ankartın cd sinde "ethernet driveri" olarak mevcut.Eğer cd den yüklemede sorun yaşarsan Aygıt Yöneticisinden cd nin bulunduğu konumu gösterip otomatik yükleyebilirsin
Malesef elimde driver cd si yok İnternetten türünü blup indireceğim ve D ye atacağım C yi formatladıktan sonmra D den driverleri alıp Kuracağım
kasayı açmadan başlat > çalıştır > dxdiag dan bakabilirsin eğer anakartın gözükmüyor ise kasanı açmak zorundasın marka modele göre internette araştırırsan bulabilirsin veya Driver Magician kullanarak driver yedeklerini alıp tekrar bu programla kurabilirsin. kolay gelsin.
kasayı açmadan başlat > çalıştır > dxdiag dan bakabilirsin eğer anakartın gözükmüyor ise kasanı açmak zorundasın marka modele göre internette araştırırsan bulabilirsin veya Driver Magician kullanarak driver yedeklerini alıp tekrar bu programla kurabilirsin. kolay gelsin.
bro şmdi dediğin programa bi göz attımda sonuç olarak cok berbat bir sonuç aldm şu ss'e bakıp bir değerlendırımsn :
Bi klasöre çkardım böle bir görüntü :
- Resim Silinmiş.
Klasörlerin içinde ise hep aynı şeyler buda onun SS si :
- Resim Silinmiş.
Everest'i yükle.O sana tüm driver'larını en ince ayrıntısına kadar gösterir
bro war o bende şuanda bana yüklemem gereken kaçtane driver var bi sölermsn üstad
bro war o bende şuanda bana yüklemem gereken kaçtane driver var bi sölermsn üstad
ethernet kartı
ses kartı
ekran kartı
👍
ethernet kartı
ses kartı
ekran kartı
👍
anakart filan? yokmu bro bu ss'e bakarmsn bi dedign programa baknca bayağ bi warmış gibi gelıyor ama 😄
- Resim Silinmiş.
Daha başka birşey gerekmiyor.Bildiğim kadarıyla işlemci çalışmasına yardımcı driverlar oluyor ama pek birşey fark etmez.
Daha başka birşey gerekmiyor.Bildiğim kadarıyla işlemci çalışmasına yardımcı driverlar oluyor ama pek birşey fark etmez.
bu 3 dediğin driver yeter diyorsn yani ?
Ethernet kartına gerek yok bile 😉
ps.Tabi ekran kartın pcden eskiyse summer3:
Ethernet kartına gerek yok bile 😉
ps.Tabi ekran kartın pcden eskiyse summer3:
internet driveri dediğin ethernet oluyor dime bro ?
Ethernet kartı dediğim internet oluyor 😁
Ethernet kartı dediğim internet oluyor 😁
sfsdfsdf 😄 k.bkma bro bu driver işnden bişe çakmam
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap