Icerige atla
Extraloob

DRESS-AVATAR-GİYSİ'ye HANGİ BLUE'lar BASILMALIDIR

· 61 Yanıt · 168K görüntüleme Sabitlenen
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
DRESS-AVATAR-GİYSİ'ye HANGİ BLUE'lar BASILMALIDIR

- Resim Silinmiş.
10qjcjd.png

Dosyalar (1)
Special thx to Flexi
61 Yanıt
C
carwen ⭐ 18y
Teşekkürler oyuna yeni başlayanlar için güzel bir rehber. 😊
J
bişey değil kardeşim ne demek görevimiz bu
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
teşekkür ler çok güzel paylaşım olmuş 😊
S
Streetwise ⭐ 19y
Felkulade bir başlık olmuş,sabitlik değeri yüksek bir başlık zannımca.Paylaşım için teşekkürler 😘
M
MaXRaP ⭐ 18y
Paylaşım için sağol
J
Felkulade bir başlık olmuş,sabitlik değeri yüksek bir başlık zannımca.Paylaşım için teşekkürler 😘

saol JasonWalker sabitler heralde ondan önce orj paylaşım yapmak benim için zorlu bir yarış genelde o kazanıyo ama benim şeref sayılarımı da sabitliyo oda saolsun 😁
J
mod ve adminler hoşunuza gittiyse sabitlermisiniz
J
Jigsaw ⭐ 19y

Mp recovery %25 increase : Her pot bastığınızda o an mp'niz ne kadar doluysa o mp nin %25 i kadar arttırır.
HP recovery %25 increase : Her pot bastığınızda o an hp'niz ne kadar doluysa o hp nin %25 i kadar arttırır.

Şurda ufak bir yanlışlık olmuş, pot kullanımına etki etmiyor recoveryler, sadece otururken ayakta dururken ufak bir HP/MP artışı olur onu arttırıyor.

Millet vay 1000 HP yerine 1250 HP gelcek omggg diye atlamasın aman blueya. Düzeltilirse iyi olacak, çok güzel bir çalışma yapmışsın. Teşekkürler. ^^
J

Mp recovery %25 increase : Her pot bastığınızda o an mp'niz ne kadar doluysa o mp nin %25 i kadar arttırır.
HP recovery %25 increase : Her pot bastığınızda o an hp'niz ne kadar doluysa o hp nin %25 i kadar arttırır.

Şurda ufak bir yanlışlık olmuş, pot kullanımına etki etmiyor recoveryler, sadece otururken ayakta dururken ufak bir HP/MP artışı olur onu arttırıyor.

Millet vay 1000 HP yerine 1250 HP gelcek omggg diye atlamasın aman blueya. Düzeltilirse iyi olacak, çok güzel bir çalışma yapmışsın. Teşekkürler. ^^

teşşekkür ederim okullar nedeniyle çok giremiyorum ama 9 gün tatilde gör beni neler olucak 😆
J
Çok teşekkürler bu güzel paylaşımın için. 😊
J
Çok teşekkürler bu güzel paylaşımın için. :)

senden önce verdim 😄 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
evet geçen gün bende inceledim bunu gayet hoşuma gitmiş sonrasında oyuna girip dresslere bakmıştım konuyuda unutmuştum :S
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Çok güzel bir paylaşim eline saglik.
J
evet geçen gün bende inceledim bunu gayet hoşuma gitmiş sonrasında oyuna girip dresslere bakmıştım konuyuda unutmuştum :S

senin bakıp güzel demen benim için sabitten daha değerli okan abi
B
Black Rain ⭐ 19y
Görseller Yerine Bunları Koyarsan Daha İyi Olaccaktır 😉

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
topic süslensin püslensin hemen sabitleyelim.
J
Görseller Yerine Bunları Koyarsan Daha İyi Olaccaktır 😉

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

tamamdır çok sağol hemen koyucam ama dershanem var geliyim ilk iş bu olucak
F