Icerige atla
Extraloob

DREAMBOX hakkında detaylı bilgi ?

· 22 Replies · 3.2K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
DREAMBOX hakkında detaylı bilgi ?

Nedir ne değildir evinde kullanan var mı ? varsa memnun musunuz ? nasıl geçiş yapabilirim ? digiturk abonesiyim iptal ettirmeyi düşünüyorum !

Güzel bilgilere ihtiyacım var bir sürü sitelerde bilgiler buldum ama sizlerden de öğrenmek istiyorum kullanan varsa harika bilgiler alabilirim ^^

Saygılarımızla,
22 Replies
I
Kullanmıyorum ama bende geçis yapmayı düşünüyorum belki bende geçerim ^_~
V
volkanka ⭐ 17y
Ben kullanıyorum.
I
Ben kullanıyorum.

Memnun musun?
V
volkanka ⭐ 17y
Ben acayip memnunum,Dünyayı izliyorum...
Advance
Advance ⭐ 18y
ahaha bizim makina 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ben kullanıyorum.

kuzum verdiğin bilgiler parayla satın alınamayacak bilgiler çok teşekkür ediyorum teşekkürler ben server aramaya başlayayım 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ben kullanıyorum.

kuzum verdiğin bilgiler parayla satın alınamayacak bilgiler çok teşekkür ediyorum teşekkürler ben server aramaya başlayayım :P

😁 😁 😁 😁 😁 😁
B
bahrey ⭐ 19y
😄 😄 😄
C
Crown ⭐ 19y
Ben kullanıyorum.

kuzum verdiğin bilgiler parayla satın alınamayacak bilgiler çok teşekkür ediyorum teşekkürler ben server aramaya başlayayım :P

Haha 😈
Advance
Advance ⭐ 18y
Ben kullanıyorum.

okan abi iblgileri paylaş ki DreamBox'un Değerini bilen kişiler çoğalsın 😜
B
bahrey ⭐ 19y
bende merak ettim nedir bu dream box =))
N
Acaba internet ağını kırarak bütün uydu kanallarına ulaşmayı sağlayan makineden midir bu? Eğer öyleyse bir arkadaşımın evinde var çokta memnun.Vakt-i zamanında 450liraya taktırmıştı.Özel bir kart ve internet bağlantısı ile lig-tv,moviemax gibi digiturk kanalları başta olmak üzere bilimum adult vs kanalı izlemek mümkün.Kotayada etkisi yokmuş diyorlar.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Acaba internet ağını kırarak bütün uydu kanallarına ulaşmayı sağlayan makineden midir bu? Eğer öyleyse bir arkadaşımın evinde var çokta memnun.Vakt-i zamanında 450liraya taktırmıştı.Özel bir kart ve internet bağlantısı ile lig-tv,moviemax gibi digiturk kanalları başta olmak üzere bilimum adult vs kanalı izlemek mümkün.Kotayada etkisi yokmuş diyorlar.

aynen o işte 👍
I

aynen o işte 👍

Zannımca yasaktırda bu makine^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yup.
N

aynen o işte 👍

Zannımca yasaktırda bu makine^^

Rus ajanları televizyonuna bağlanıp ''basıldınız'' diye yazana kadar sorun yok.(Tabi rusçayı ne kadar biliyorsan) 😜

Digiturk gibi çirkef bir kuruma her ay hatırı sayılır bir miktarda para ödemek yerine bence atılabilecek en mantıklı adım.Kimseler üzerine alınmasın;sözüm meclisten dışarı.Ancak bağlatma süreci güler yüz ile 5dakika,iptal ettirme süreci küfür promosyonu ile aylar olan bir kuruma daha kibarca hitab edemezdim.450 lira da az değil(şimdi ne kadar oldu bilmiyorum) ama bir kere ödüyorsun sonuçta.Uydu sistemleri giderek daha da kalitesiz hizmet vermekte.D-smart gibi kurumlarda Digiturk'ün izinden gidip paralı hesaba dönmekte;tavsiye ederim.
Advance
Advance ⭐ 18y
sadece makinaya para vermiyorsun server için de yıllık belli bi ücret var ama öyle uçuk bi rakam değil 100-200 arasında bi değer olması lazım
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
receiver
2 çanak
kurulum
server
--------------------------
kalitesine göre değişiyor ama max. min. fiyatlar şu şekilde ; 300 - 400 arası ^^
Advance
Advance ⭐ 18y
receiver orj olunca fiyat biraz uçuk oluyor 🙄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: