Icerige atla
Extraloob

Dragon Age

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
X
xerneems OP ⭐ 17y
3 Kasımda çıkıyor kendileri.Yorumlarınız nedir, oyun tutarmı ?Bu da videosu:

[flash=545,349]http://www.viddler.com/player/d7ebed4/[/flash]
12 Yanıt
B
bahrey ⭐ 19y
tanıtım videosu hoş ama oyunun böyle olacağını sanmıyorum.
Q
Quattro ⭐ 19y
EA var paralı olur bu oyun kesin video ve grafikler süper.
T
Titanyum-X ⭐ 17y

EA nın ne oldugunu bilirmimusun hemen paralı olur diyorsun. Online olcanı sanmıyorum.
EA nında ne işle ugrastıgını söleyim. EA Games Dağıtıcı firmadır 😜. Oyunları yapan EA Game değil.
E
Espio ⭐ 19y
Dagitici firmalar fiyatta inan daha cok etkilidir ki sirf ea etiketi oyuna 10 dolar fazladan deger bicer, Rpg olarak gecmis sitesinde ve preorder da 65 dolar , online oynamak icin sirf 110 lira , i-igh tr de tutmaz bu oyun.
X
xerneems OP ⭐ 17y

EA nın ne oldugunu bilirmimusun hemen paralı olur diyorsun. Online olcanı sanmıyorum.
EA nında ne işle ugrastıgını söleyim. EA Games Dağıtıcı firmadır 😜. Oyunları yapan EA Game değil.

Sende yanlış biliyorsun EA hem dağıtıcıdır hem üreticidir yani hem daığıtıcı firma hemde "oyun yapan" firmadır.Oyunun geliştiricisi BioWare, dağıtımcısı EA.
T
Titanyum-X ⭐ 17y

Sende yanlış biliyorsun EA hem dağıtıcıdır hem üreticidir yani hem daığıtıcı firma hemde "oyun yapan" firmadır.Oyunun geliştiricisi BioWare, dağıtımcısı EA.

Yaptıgı bir tane oyun söyle 😊
X
xerneems OP ⭐ 17y
"Skate or Die!"
T
Titanyum-X ⭐ 17y
"Skate or Die!"

Bu isimde bir oyun var Kara Kutu oyunu. Bunu yapmış olamaz ! Bana kaynak lı bir oyun ver.
X
xerneems OP ⭐ 17y
"Skate or Die!"

Bu isimde bir oyun var Kara Kutu oyunu. Bunu yapmış olamaz ! Bana kaynak lı bir oyun ver.

http://en.wikipedia.org/wiki/Skate_or_Die! 🙄
T
Titanyum-X ⭐ 17y
😜 Dicem şimdi bumu 😜 yapmış ya işte dicen nese tamam EA Games de Oyun yapıyor ^^
X
xerneems OP ⭐ 17y
:P Dicem şimdi bumu 😜 yapmış ya işte dicen nese tamam EA Games de Oyun yapıyor ^^

Evet aynen öyle olucak 1 tane oyunla bile heleki 1987 de yapılmış bir oyun olsa bile hem dağıtımcı hem geliştirici oluyor nesnel olarak 🎭

Yorumunu söylemedin tutarmı sence ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: