Icerige atla
Extraloob

Dövüş Teknikleriniz +13

· 93 Yanıt · 5.1K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
.NET
.NET ⭐ 19y
WT ' den iyi bilecek halimiz yok ne zaman kavgaya çağırsalar ilk önce WT ' nin forumdaki döveş ile ilgili yorumlarını okuyorum 😆 😈 😁

tanrı değil,boksörüm.benimde nakavt olduğum günler oldu,benide döven çok kişi var. milli takıma girene kadar iyi değilim 👍

eheh abartmana gerek yok, seni tanrı olarak gören birini göremedim 😊

ps: 6 yıllık bi eğitim sonunda kendine boksör diyebilmene şaşırdım, hele de çocuk yaşta.neyse ilginç 😘

Dostum düşünmeden konuşuyorsun. 6 yılı geç, 2 yıllık eğitimle nerelere gelenler var benim tanıdığım. 17-18 yaş çocuk yaş mı oluyor? İlginç.
[F New]Solo Gitarist
S
Streetwise ⭐ 19y
Kayahan uzatma bro daha fazla. :?
C
CaN_KsK ⭐ 19y
İşin sırrı 1. dakikada Snow Shield basacaksın , ardından gelsin combolar son olarak fire nuke eşsizdir. :P

Topiği açtığmda bunu konuşmayın bari demişlerdi. İnsanlar oyunlara kendilerini kaptırıp hayatı unutuyorlar bunu Snapjr a söylemiyorum onun dalga geçtiğini biliyorum ama bu şekilde düşünen insanlar var. İnsanlar kendilerini korumayı öğrenmek için binlerce lira para veriyorlar. Bizim burdan wt gibi ustalardan birkaç taktik öğrenmemiz kimseye zarar vermez..

Evet dedim çünki böyle işler böyle yerlerde konuşulacak şeyler değil forumda 2-3 yazılan şeyle öğrenilecek şeyler değil ben sana git şunu yap desem emin ol yüreğin olmasa bunu yapamassın zati evde oturup forumda Dövüş Teknikleriniz diye konu açmakda senin zararına olur çıkarsın dışarı ortamı kesersin önce dışarıyı öğrenmelisin sizin seyrettiğiniz o dizilere filmlere benzemiyor bu kavgalar öğreneceğin yok taktikmiş yok şeymiş dışarda hiçbirisini kullanamassın wt sana ilk hamleyi kestir der sen gidip yaparsın birinden kafa yersin apışıp kalırsın wt nin söylediği şey kendisiyle alakalıdır neyse ne öğreniyorsan öğren forumdan öğren 2-3 taktik öğren ben birşey demiyorum forumda konuşulacak şeyler değil bunlar gene söylüyorum gene söylüyorum neyse taktik verin şu arkadaşa forumdan öğrendikleri ile dışarda dayak yemeyecek.Burda bizim yazdıklarımızı okuyacağına çık dışarı takıl arkadaşlarınla varsa meselen git halletmeye bak ama kendi içinden gelenlerle bizim yazdıklarımızla değil.
T
Tarantella ⭐ 19y
ibrahim üzülmez 15 yıldan fazla süredir eğitim alıyor.orta açmayı 30 küsür yaşında öğrendi 😊 bu işin tabi ki de şakası. 😜
6 yıl bana çok az geliyor bir işte ustalaşmak ve kendine o dalın profu gözüyle bakmak için(veya o sıfatı kendine yakıştırmak için).futbol,basketbol,boks ve daha niceleri için geçerli bu.
17-18 yaş aralığı kanın damarda durmadığı deli dolu yaşlardır kendimden biliyorum 😊

ps: 11 yaşımdan beri futbol eğitimi alıyorum ve futbol oynuyorum.yani ara ara olsa da yaklaşık bir 7 yıl olmuş.altyapılarda oynadım.ama kendimi hala amatör olarak adlandırıyorum.hatta amatör demem için bile bir kulupte oynamam gerek kötü de olsa.o yüzden amatör bile değilim anlatabildim mi dostum 😉
R
WT sen pacificte oynadın mı hiç _?
D
DaHope ⭐ 19y
windtalker'cığım bir yumruğun burnun orta yerine oturtulması halinde burundaki kaç kemiğin sağlam kalacağından haberin var mı acep ? :)

tarantellacığım,yıllardan beri hergün burnuma ortalama kaç sol-sağ direğin vurduğundan haberin varmı acep? beton gibi yumruklara rağmen sadece kanıyor kırılma görülmedi 😘

çünkü boksörler burun kemiklerini aldırıyorr 😉
C
ChrsNYC ⭐ 18y
çünkü boksörler burun kemiklerini aldırıyorr ;)

ahh evet bunu bir maçta görmüştüm adamın burnu yamulup gitmişti ama dövüşe tam gaz devam 😄
J
Josephine ⭐ 17y
En güzeli lafla döveceksin adama öle laflar edeceksin ki apışıp kalacak.Pratik zekanı kullanıcaksın çevresindeki insanlar ona güldükten sonra kimse dikkatini toplayıp kavgaya devam edemez 😄;
Ve maç senin 😆
R
RollsRoyce ⭐ 19y
İlk vurun ve kazanın bu zamanda boksör olmuş judocu olmuş fark etmiyor adam çıkartıp emaneti takıyor :? Nitekim ki banada taktılar Allah korudu.
Yöntemlere gelince benim hep yaptığım karşı taraf laga luga yaptığında serçe parmağını tutup ters yöne çevirmek eğer tam uygularsanız vurmaya gerek yok o acı ona yeter yerden kalkamaz. 😉
Windy
Windy ⭐ 19y
WT ' den iyi bilecek halimiz yok ne zaman kavgaya çağırsalar ilk önce WT ' nin forumdaki döveş ile ilgili yorumlarını okuyorum 😆 😈 😁

tanrı değil,boksörüm.benimde nakavt olduğum günler oldu,benide döven çok kişi var. milli takıma girene kadar iyi değilim 👍

eheh abartmana gerek yok, seni tanrı olarak gören birini göremedim 😊

ps: 6 yıllık bi eğitim sonunda kendine boksör diyebilmene şaşırdım, hele de çocuk yaşta.neyse ilginç 😘

bu sporu 8 yaşında çocuklarda yapıyor benim yaşımda ne buldun anlayamadım 🍿 gülünç oluyorsun gittikçe. zaten tanrıyı mübalağa olarak söylemiştim herkes neyin ne olduğunu biliyor. 6 yıllık bir eğitimin sonucunda boksörüm dememe şaşırdın demek? 2 yıl çalışıp Türkiye şampiyonu olan insanlara ne gözüyle bakıyorsun acaba? şaşırtıcı. boks ile futbol arasında kurduğumuz bağlara bakarsak,ben sadece olasılıkları düşünmekten bahsediyorum,sen 7 yıl-6 yıl amatör felan. boksda amatör diye birşey yok,iyisen maçlara gidersin,kötüysen antreman salonunda takılırsın.

@DreamOn

hayır,oynamadım.

@DaHope

hamdolsun teğet geçti 😉 burun kemiğim sapasağlam benimle. her boksör aldıracak diye bir kaide yok ☕
F
FruitFly ⭐ 18y
Hem de 6 yıl az bir zamandilimi değil
T
Tarantella ⭐ 19y

bu sporu 8 yaşında çocuklarda yapıyor benim yaşımda ne buldun anlayamadım 🍿 gülünç oluyorsun gittikçe. zaten tanrıyı mübalağa olarak söylemiştim herkes neyin ne olduğunu biliyor. 6 yıllık bir eğitimin sonucunda boksörüm dememe şaşırdın demek? 2 yıl çalışıp Türkiye şampiyonu olan insanlara ne gözüyle bakıyorsun acaba? şaşırtıcı. boks ile futbol arasında kurduğumuz bağlara bakarsak,ben sadece olasılıkları düşünmekten bahsediyorum,sen 7 yıl-6 yıl amatör felan. boksda amatör diye birşey yok,iyisen maçlara gidersin,kötüysen antreman salonunda takılırsın.

beyhude kasıyorsun.orda espri yaptım fakat farkına varamadın.gülünç olan ben değilim, sensin 😉
yılmaz bitmez tükenmez egonu tatmin etmek için de düşünüp mesaj yazma istersen.
çok çalışman lazım daha çoook. ☕

ps:tanrı benzetmesi abartma değil mecazdır.ama mecazi oldugunu hiçbirimiz anlayamamıştık ve seni gerçekten tanrı sanmıştık.kafamızdaki soru işaretlerini kaldırdığın için sana minnettarız.
F
FruitFly ⭐ 18y
Espri mi yaptın 😁 Ya bizim espri anlayışımız kıt ya da sen lafı geveliyosun neden kimse espri olduğunu anlayamadı şimdi beni gerçekten güldürdün 😉
C
CaN_KsK ⭐ 19y
@FruitFly ortada bir tartışma varsa üzerine gidilmez karışılmaz susup izlersin tartışmayı tartışma sınırını aşar veya aşmaz yatıştırmaya çalışırsın kısacası gelip de burda yok şöyle böyle diye yetkili birine yaranmak için karışmazsın.
F
FruitFly ⭐ 18y
@FruitFly ortada bir tartışma varsa üzerine gidilmez karışılmaz susup izlersin tartışmayı tartışma sınırını aşar veya aşmaz yatıştırmaya çalışırsın kısacası gelip de burda yok şöyle böyle diye yetkili birine yaranmak için karışmazsın.

Doğru söylüyosun herkesden ÖZÜR DİLERİM !!! ama yetkili birine yaranmak için değil adam işin ustası 6 yıl fln diyo o da dalga geciyo burada sana katılmıyorum . Neyse tekrar ÖZÜR DİLERİM ❗ :!!&%&!
S
Streetwise ⭐ 19y
Dalga geçen felan yok FruitFly !!
Windy
Windy ⭐ 19y

beyhude kasıyorsun.orda espri yaptım fakat farkına varamadın.gülünç olan ben değilim, sensin 😉
yılmaz bitmez tükenmez egonu tatmin etmek için de düşünüp mesaj yazma istersen.
çok çalışman lazım daha çoook. ☕

ps:tanrı benzetmesi abartma değil mecazdır.ama mecazi oldugunu hiçbirimiz anlayamamıştık ve seni gerçekten tanrı sanmıştık.kafamızdaki soru işaretlerini kaldırdığın için sana minnettarız.

evet egomu tatmin etmek için seni seçtim pikachu. . 👍 neyse daha fazla uzatıp konuyu dağıtmayalım,konumuz reel dövüş teknikleri 🍿
C
CaN_KsK ⭐ 19y

Doğru söylüyosun herkesden ÖZÜR DİLERİM !!! ama yetkili birine yaranmak için değil adam işin ustası 6 yıl fln diyo o da dalga geciyo burada sana katılmıyorum . Neyse tekrar ÖZÜR DİLERİM ❗ :!!&%&!

Ben sert çıkışmış olabilirm tartışma konularında hassasım bak bende takip ediyorum fakat birşey yazmıyorum yazarsamda iki tarafın sakinleşmesi adına olacak sınırı aşmadan tartışıyorlar insanlar birşeyleri tartışmadan bir yere gelemezler özür dilemene gerek yok fakat o mesajın yerine iki tarafı sakinleştirmek adına bir mesaj atsaydın şimdi herşey daha farklı olabilirdi.
F
FruitFly ⭐ 18y
Dalga geçen felan yok FruitFly !!

Yani dalga geçiyo derken imalı konuşmalar yapıyor gibi geldi yanlış anladıysam ÖZÜR DİLERİM 😢
F
FruitFly ⭐ 18y

Ben sert çıkışmış olabilirm tartışma konularında hassasım bak bende takip ediyorum fakat birşey yazmıyorum yazarsamda iki tarafın sakinleşmesi adına olacak sınırı aşmadan tartışıyorlar insanlar birşeyleri tartışmadan bir yere gelemezler özür dilemene gerek yok fakat o mesajın yerine iki tarafı sakinleştirmek adına bir mesaj atsaydın şimdi herşey daha farklı olabilirdi.

Emin olabilirsin bundan sonra daha da dikkatli olucam uyarı için sağol 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: