Icerige atla
Extraloob

Dövme Önerisi

· 26 Yanıt · 9.0K görüntüleme
S
screamadle OP ⭐ 19y
Arkadaşlar yeni bi dövme daha yaptıracağım, gözünüze kestirdiğiniz hoş bi dövme vs varmı acaba birilerine akıl danışmam lazım hiç içime sinen bişeyler bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙄 =p
26 Yanıt
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Slipknotın gitaristinin kolunda bir dövme var renkli.Before i forget official videosunda görebilirsin.Bende onu yaptırmayı düşünüyorum.
A
Adith ⭐ 18y
Bence yaptirma. 😁
p.s:Gta San Andreas'ta bi melek dovmesi var,cok hos duruyor bence.Ondan yaptirabilirsin. 🍺
B
Arkadaşlar yeni bi dövme daha yaptıracağım, gözünüze kestirdiğiniz hoş bi dövme vs varmı acaba birilerine akıl danışmam lazım hiç içime sinen bişeyler bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙄 =p

Bro renkli bişey mi yaptırmayı düşünüosun ? Bide vücudunun neresine yaptırmayı düşünüosun ? Bunları söylersen sana daha iyi yardımcı olup en ideal seçenekleri önerebiliriz 😘
S
screamadle OP ⭐ 19y
zaten var bir dövmem, onun üzerinde değişiklik yaptırıp ayrıca yeni bir dövme istiyorum.
S
screamadle OP ⭐ 19y

Bro renkli bişey mi yaptırmayı düşünüosun ? Bide vücudunun neresine yaptırmayı düşünüosun ? Bunları söylersen sana daha iyi yardımcı olup en ideal seçenekleri önerebiliriz 😘

Açıkçası çokta mühim değil nereye yaptıracağım, kol harici biryer olsun yeter. Beğendiğim bir dövme nereye yakışırsa oraya yaptıracağım hacım 😆
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
sitemiz grafikerleri güzel şeyler çıkartabilir 🍺
D
Darknes08 ⭐ 18y
yaptırma bence 😄
S
screamadle OP ⭐ 19y
yahu yaptırmalıyımıyım yaptırmamalıyım diye birşey sormadım ki, beğendiğiniz bir görsel varmı diye sordum lol
U
Unforgiven ⭐ 17y
yahu yaptırmalıyımıyım yaptırmamalıyım diye birşey sormadım ki, beğendiğiniz bir görsel varmı diye sordum lol

yaptırma bence :D

😆 😁
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

S
screamadle OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

haha sevdim bunu lol
B

sonuncu güzel gibi bro 🎅 😜

ps:ama bana kalsa şunu yaptırmalısın 😜 😁