Arkadaşlar yeni bi dövme daha yaptıracağım, gözünüze kestirdiğiniz hoş bi dövme vs varmı acaba birilerine akıl danışmam lazım hiç içime sinen bişeyler bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙄 =p
Dövme Önerisi
· 26 Yanıt · 9.0K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Slipknotın gitaristinin kolunda bir dövme var renkli.Before i forget official videosunda görebilirsin.Bende onu yaptırmayı düşünüyorum.
Bence yaptirma. 😁
p.s:Gta San Andreas'ta bi melek dovmesi var,cok hos duruyor bence.Ondan yaptirabilirsin. 🍺
p.s:Gta San Andreas'ta bi melek dovmesi var,cok hos duruyor bence.Ondan yaptirabilirsin. 🍺
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Arkadaşlar yeni bi dövme daha yaptıracağım, gözünüze kestirdiğiniz hoş bi dövme vs varmı acaba birilerine akıl danışmam lazım hiç içime sinen bişeyler bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙄 =p
Bro renkli bişey mi yaptırmayı düşünüosun ? Bide vücudunun neresine yaptırmayı düşünüosun ? Bunları söylersen sana daha iyi yardımcı olup en ideal seçenekleri önerebiliriz 😘
zaten var bir dövmem, onun üzerinde değişiklik yaptırıp ayrıca yeni bir dövme istiyorum.
Bro renkli bişey mi yaptırmayı düşünüosun ? Bide vücudunun neresine yaptırmayı düşünüosun ? Bunları söylersen sana daha iyi yardımcı olup en ideal seçenekleri önerebiliriz 😘
Açıkçası çokta mühim değil nereye yaptıracağım, kol harici biryer olsun yeter. Beğendiğim bir dövme nereye yakışırsa oraya yaptıracağım hacım 😆
Nina Ricci
⭐ 17y
sitemiz grafikerleri güzel şeyler çıkartabilir 🍺

yaptırma bence 😄
yahu yaptırmalıyımıyım yaptırmamalıyım diye birşey sormadım ki, beğendiğiniz bir görsel varmı diye sordum lol
U
Unforgiven
⭐ 17y
yahu yaptırmalıyımıyım yaptırmamalıyım diye birşey sormadım ki, beğendiğiniz bir görsel varmı diye sordum lol
yaptırma bence :D
😆 😁
Nina Ricci
⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
haha sevdim bunu lol
haha sevdim bunu lol
B
BrendiBelle
⭐ 18y

sonuncu güzel gibi bro 🎅 😜