Icerige atla
Extraloob

Dostum LibLib

· 34 Yanıt · 2.6K görüntüleme
L
Lyliand OP ⭐ 19y
ya arkadslar screamadle ın kararına bişey demek haddime degil ama liblib bi modla tartıstı diye ban yememmeliydi....
34 Yanıt
O
liblib ban mı yedi??
O
katılıyorum bir tartışmna için yani...
M
Evil or Very Mad
L
Lyliand OP ⭐ 19y

Evil or Very Mad

Mr. Green sen kimsin kardes Mr. Green
C
Caprice ⭐ 19y

katılıyorum bir tartışmna için yani...

senin yaptığın iş değiL.. Exclamation
J
Jigsaw ⭐ 19y
Olayların bilmediğiniz yüzleri de olabilir. Wink Unutmayın. Zaten şimdi hesabı açıldı.
L
LibLibi ⭐ 19y

Olayların bilmediğiniz yüzleri de olabilir. Wink Unutmayın. Zaten şimdi hesabı açıldı.

Wink
saOL dostum perde
L
lastturk_ ⭐ 19y
Bamladılar mı seni selim? Mr. Green
Bak bende bamlandım ^^
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
dikta rejimi var abi böle sitelerde alışın istediini yapar tartışamassınıs extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y

dikta rejimi var abi böle sitelerde alışın istediini yapar tartışamassınıs extraokk

Sebebi yoksa hiç bir şey yapılmaz.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
admin istediini asar istediini keser sen öle de normal uyelerin tartıstıında bişey olmas iki tarafta ceza alır eğer modsa tek taraf ceza alır haklıysa bile (extraloob.com için sölemiom genel forum yönetimi)

Sebebi yoksa hiç bir şey yapılmaz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
lib zati sitede kara listemizde yer alıyor banlanıp geri gelmesi yönetimin insiyatifdir lakin ben banlarsam siler geçerim bilginize.

bu arada yönetim asla haksız yere iş yapmaz ki biz zati bunları demokratik bir şekilde yönetim olarak oylamaya sunuyoruz tabiri caiz ise eskiden ben asar keserdim artık yönetim asıyor kesiyor perde
R
Ronin ⭐ 19y
Şu topic altında ne kadar anti yönetimci arkadaş varmış yaw neyse tanıyor oluyoruz güzel oluyor..
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
eet güzel Cool
L
LibLibi ⭐ 19y

lib zati sitede kara listemizde yer alıyor perde

neden istenmedigim yerde durayim ki ozaman?
Yüzüme diyin ve neden ben kimseden korkmam herkeze acik acik düsünceLErimi derim sizdende acikLama bekLiyorum ozaman Wink
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
gelir acıklama simdi kahvekeyfi
P
PsPasha ⭐ 19y

gelir acıklama simdi kahvekeyfi

coktan yapmıslar baksana bide soruyu soranı banlamıslar liblibinin banını kaldırmıslar Mr. Green
_
__PaRDuS__ ⭐ 19y
soruyu soran bannned Mr. Green
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
demek acıklama gayet basit ve guzel
Yonetimin İşlerine Karısmak Yasak

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: