ya arkadslar screamadle ın kararına bişey demek haddime degil ama liblib bi modla tartıstı diye ban yememmeliydi....
Dostum LibLib
· 34 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
O
osman459445
⭐ 19y
liblib ban mı yedi??
O
osman459445
⭐ 19y
katılıyorum bir tartışmna için yani...
M
muratnaruto
⭐ 19y
Evil or Very Mad
Evil or Very Mad
Mr. Green sen kimsin kardes Mr. Green
katılıyorum bir tartışmna için yani...
senin yaptığın iş değiL.. Exclamation
Olayların bilmediğiniz yüzleri de olabilir. Wink Unutmayın. Zaten şimdi hesabı açıldı.
Olayların bilmediğiniz yüzleri de olabilir. Wink Unutmayın. Zaten şimdi hesabı açıldı.
Wink
saOL dostum perde
Bamladılar mı seni selim? Mr. Green
Bak bende bamlandım ^^
Bak bende bamlandım ^^
dikta rejimi var abi böle sitelerde alışın istediini yapar tartışamassınıs extraokk
dikta rejimi var abi böle sitelerde alışın istediini yapar tartışamassınıs extraokk
Sebebi yoksa hiç bir şey yapılmaz.
admin istediini asar istediini keser sen öle de normal uyelerin tartıstıında bişey olmas iki tarafta ceza alır eğer modsa tek taraf ceza alır haklıysa bile (extraloob.com için sölemiom genel forum yönetimi)
Sebebi yoksa hiç bir şey yapılmaz.
lib zati sitede kara listemizde yer alıyor banlanıp geri gelmesi yönetimin insiyatifdir lakin ben banlarsam siler geçerim bilginize.
bu arada yönetim asla haksız yere iş yapmaz ki biz zati bunları demokratik bir şekilde yönetim olarak oylamaya sunuyoruz tabiri caiz ise eskiden ben asar keserdim artık yönetim asıyor kesiyor perde
bu arada yönetim asla haksız yere iş yapmaz ki biz zati bunları demokratik bir şekilde yönetim olarak oylamaya sunuyoruz tabiri caiz ise eskiden ben asar keserdim artık yönetim asıyor kesiyor perde
Şu topic altında ne kadar anti yönetimci arkadaş varmış yaw neyse tanıyor oluyoruz güzel oluyor..
eet güzel Cool
lib zati sitede kara listemizde yer alıyor perde
neden istenmedigim yerde durayim ki ozaman?
Yüzüme diyin ve neden ben kimseden korkmam herkeze acik acik düsünceLErimi derim sizdende acikLama bekLiyorum ozaman Wink
gelir acıklama simdi kahvekeyfi
gelir acıklama simdi kahvekeyfi
coktan yapmıslar baksana bide soruyu soranı banlamıslar liblibinin banını kaldırmıslar Mr. Green
_
__PaRDuS__
⭐ 19y
soruyu soran bannned Mr. Green
demek acıklama gayet basit ve guzel
Yonetimin İşlerine Karısmak Yasak
Yonetimin İşlerine Karısmak Yasak
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap