“Sahip çıkmaz isek, biz bize; El, ne diye sahip çıksın ki bize…”
bu söz gerekli bütün mesajı vermiş ... ama anlayana ..
sagol paylasım için..
“Sahip çıkmaz isek, biz bize; El, ne diye sahip çıksın ki bize…”
Sitede elinde kanlı bi çuvalla biri gelse bu kim diye sorarım, Theilker veya nacru cevabını almazsam içeri almam. Razz Güzel bir hikaye. Babanın arkadaşına telefon etmediği ne malum çocuğu yolladıktan sonra??? Biliyorum çok duygusuzum Mr. Green
Bu Theilker le alıp veremediğiniz ne anlamış değilim maksat post kasmasımı Twisted Evil Twisted Evil
nacru biliyorumda Razz Razz
Sitede elinde kanlı bi çuvalla biri gelse bu kim diye sorarım, Theilker veya nacru cevabını almazsam içeri almam. Razz Güzel bir hikaye. Babanın arkadaşına telefon etmediği ne malum çocuğu yolladıktan sonra??? Biliyorum çok duygusuzum Mr. Green
duygusuz Cem Razz Razz Laughing
Bu Theilker le alıp veremediğiniz ne anlamış değilim maksat post kasmasımı Twisted Evil Twisted Evil
nacru biliyorumda Razz Razz
duygusuz Cem Razz Razz Laughing
Theilker olabileceğinden şüphelendim bir an. :S Vatan bilgisayara gidince sorcam kardeşinin adı İlker olan var mıııı diye.
Bi de yazı güzel ama no sabit. 😊 Yanlış anlamak yasaktır.
İnşallah seninde birgün dostun olur.Dost bulmak sandığın kadar kolay değil bilesin. Razz
Bugün üye olan biri tanımaz zaten ama sensindir belki.. Wink
Farketmez, ben kim olduğunu biliyorum, kimse bi daha başka maille üye olsun bence. Mr. Green Biraz daha post atsın, banlayacam sabah.
Niye üstüne alındın ki? Mr. Green
Niye üstüne alındın ki? Mr. Green
Sen neymişşin be abi baa baa baa Mr. Green
Nese bu akşam iyi günündesin hadi baalım Razz
Cem olm sen kahinmisin?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap