Arkadaslar bu benim size bildiğim bişeyi soylücem
adam olduğu yerde dururken sağ tuşuna basılı tutuoz sağ tuşuna basarken
entere bascaz adam surekli döncek durmadan sunra stall açılıncaca ve stal sağa dğru dönüyor olcak dikkat çekici bişi
%100 Olmuyor Tekrar Denerseniz Olucaktır...
extraokk
Dönen Stall
· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
TSK. DE YAPAMADIM bır turlu
Bende İlk Seferlerde Yapamamıstım ama Sonra Deneye Deneye Yaptım...
DıKKat cekmeye gerek yokkı herkes ''F'' den arıyor ıhtıyaclarını =)
ama yınede saol
bencede Wink
F
fox89hakan
⭐ 19y
bencede ben sekıl ollsun dıye kılıc kalkanla acıyom pazarı Very Happy oda eskı ama ıyı Very Happy elınıze sos alınca daha janjanlı oluyo Very Happy
tek seferde yaptım saol kardeş 😊 eskisi kadar olmasada stall dolaşan ark. war Very Happy onların dikkatini çekeerim 😊
Bu Sadece Sizin Dikkatinizi Çeker extrabeer
Diğer Pclerde Görünmediğini Duymuştum detective
diğer oyunculara görünmüyor sanırım
aynen öyle diğer oyuncular görmüyor onu Wink
Diger Oyuncularda Görünmüyor Boşuna Kasmayın Twisted Evil
J
Jason Walker
⭐ 19y
aynen öyle diğer oyuncular görmüyor onu Wink
evet diğer oyuncular görmüyor.
ayrıca sürekli sağ ok tuşuna basmanız lazım. bir an bile bıraktığınızda birdaha döndüremezsiniz
ben bunu 6 ay önce denemiştim evde 3 tane makinam var hiçbirinden stall ın döndüğü görünmüyor yani karşı taraf görmez sadece kendinizi avutursunuz Twisted Evil
Stalldakini görüyormu bilmiyorum denemedi ama normal şekilde basılı tutup bıraktığınız zaman kendi kendine ekseni etrafında dönüyor onu herkes görüyo ben janganda afk iken öyyle takılıyodum döndüğümde paso PM oluyodu abi niye durmadan dönüp duruyon mevlanamısın diye santam
W
white_devil
⭐ 18y
Arkadaşlar ayrıca:: doner silhla stall açılabilir. nasılmı :
ilk once left tusun basılı tutuyoruz sonra enter
bıraktıgınızda char kendı donmeye baslıyo.. buraya kadar anlatılmıs....
Daha sonra: char donerken bı skıll basıyoru (buff) char ateşle sekıller yaparken stall acmaya tıklıyoruz ve char silahla deli gibi donuyor... Very Happy ilginç oluyo
tabbı dondugunu oyunda görülüyormu bılmem ama elindeki silh görünüyor
İLGİNÇ:DDD
ilk once left tusun basılı tutuyoruz sonra enter
bıraktıgınızda char kendı donmeye baslıyo.. buraya kadar anlatılmıs....
Daha sonra: char donerken bı skıll basıyoru (buff) char ateşle sekıller yaparken stall acmaya tıklıyoruz ve char silahla deli gibi donuyor... Very Happy ilginç oluyo
tabbı dondugunu oyunda görülüyormu bılmem ama elindeki silh görünüyor
İLGİNÇ:DDD
bu sadece sizde gözüküyor başka kişiler düz sabit görüyor ama sword kalkanla açtıgınızda sword kalkan başkasına gözüküyor
sadece sag tusu deıl
Sag ve sola tusuna basacaz enter yapcaz sonrada Stall accaz o zaman ben bıze hemde karsı pc lere gozukuyo ben bızım cafede cok yaptım onu bızım burda herkes eskıdı dıye artık Tıf Dw ye okuzu sokuyolar onunla Stall acıyolar Very Happy
Sag ve sola tusuna basacaz enter yapcaz sonrada Stall accaz o zaman ben bıze hemde karsı pc lere gozukuyo ben bızım cafede cok yaptım onu bızım burda herkes eskıdı dıye artık Tıf Dw ye okuzu sokuyolar onunla Stall acıyolar Very Happy
Ama diğer oyuncular silah ve atı vs. görür.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap