Icerige atla
Extraloob

Döndüm..

· 15 Replies · 1.5K views
B
BiLqiN35 OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar uzun bi yolculugun arkasından gene sizlerleyim 5 aylık bir istanbul yolculugundan sagsalım geldım aranıza bunu paylasmamın sebebi içimden geldi bende bilmiyorum 😊 anladım ki extraloobsuz hayat premiumsuz chara benziyormuş :=) ... SİZLERİ SEVİİYORUM:...

SaygıLarımLa exL member BiLqiN
oLd Nick : MeGE

PS : okan abi ben MeGe isimli üyeligimin sifresini unuttum bana bi yardımcı olabilir misin ?
15 Replies
A
Aesify ⭐ 18y
Hoşgeldinn

Ps: Bence Konunun Adı Olmamış Bundan Önceki Döndüm Konusu İle Bayağı Dalga Geçilmişti

(bknz:çok döndün)
(bknz:extraloob üyelerinin kendini yazar sanması)
B
BiLqiN35 OP ⭐ 16y
tşk uyarın için sağol ama kimse umrumda degildir benim 😉 buyuklerimi dikkate alırım kucuklerimi omzuma alırım benım kadar degerı bıle olmayanı .... bLe aLmam 😊 beni iyi bilirler
P
Prisoners ⭐ 18y
Hoşgeldin.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hoşgeldin sefalar getirdin kuzum, mege üyeliğinin şifresini mail adresine tekrar isteyebilirsin otomatik gelir zati 😘
H
HnTRue ⭐ 18y
Hosgeldin..

Umarım alırsın eski üyeliğini.
B
BiLqiN35 OP ⭐ 16y
tşkler hepinize.. okan abi uyelıgımın msnı yanlış diyor 😞 moderatorlugum gitti gidiyor.com 😞
J
JawBreaker ⭐ 18y
tşkler hepinize.. okan abi uyelıgımın msnı yanlış diyor 😞 moderatorlugum gitti gidiyor.com :(

Gitmiştir bile o.

Hoş geldin. 😘 ❤️
B
BiLqiN35 OP ⭐ 16y
gittiyse canımız sagolsun :=) tekrar sizlerleyim yaa... 😊
Ps : JawBreaker hayırlı olsun kardeşim site asistanlıgın umarım en guzel şekilde kullanırsın..
J
JawBreaker ⭐ 18y
gittiyse canımız sagolsun :=) tekrar sizlerleyim yaa... 😊
Ps : JawBreaker hayırlı olsun kardeşim site asistanlıgın umarım en guzel şekilde kullanırsın..

Teşekkürler. 😘
B
BiLqiN35 OP ⭐ 16y
BİZ bizlere yakışanı yapıyoruz. buna eminim exTRaloobunda farkı bu sanırım... herkes en adil şekilde yargılanıyor..
A
Avasin ⭐ 17y
Hoşgelmişsin ve fırtına gibi gelmişsin 😁
B
BiLqiN35 OP ⭐ 16y
:)) eskiler iyi tanır yeniler ibret alır 😊
Ps : Tşk..
Z
Zeratul ⭐ 18y
hoşgeldin hacım ^^
B
BiLqiN35 OP ⭐ 16y