Merhaba arkadaşlar uzun bi yolculugun arkasından gene sizlerleyim 5 aylık bir istanbul yolculugundan sagsalım geldım aranıza bunu paylasmamın sebebi içimden geldi bende bilmiyorum 😊 anladım ki extraloobsuz hayat premiumsuz chara benziyormuş :=) ... SİZLERİ SEVİİYORUM:...
SaygıLarımLa exL member BiLqiN
oLd Nick : MeGE
PS : okan abi ben MeGe isimli üyeligimin sifresini unuttum bana bi yardımcı olabilir misin ?
Döndüm..
· 15 Replies · 1.5K views 0 reading
15 Replies
Hoşgeldinn
Ps: Bence Konunun Adı Olmamış Bundan Önceki Döndüm Konusu İle Bayağı Dalga Geçilmişti
(bknz:çok döndün)
(bknz:extraloob üyelerinin kendini yazar sanması)
Ps: Bence Konunun Adı Olmamış Bundan Önceki Döndüm Konusu İle Bayağı Dalga Geçilmişti
(bknz:çok döndün)
(bknz:extraloob üyelerinin kendini yazar sanması)
tşk uyarın için sağol ama kimse umrumda degildir benim 😉 buyuklerimi dikkate alırım kucuklerimi omzuma alırım benım kadar degerı bıle olmayanı .... bLe aLmam 😊 beni iyi bilirler
Hoşgeldin.
hoşgeldin sefalar getirdin kuzum, mege üyeliğinin şifresini mail adresine tekrar isteyebilirsin otomatik gelir zati 😘
Hosgeldin..
Umarım alırsın eski üyeliğini.
Umarım alırsın eski üyeliğini.
tşkler hepinize.. okan abi uyelıgımın msnı yanlış diyor 😞 moderatorlugum gitti gidiyor.com 😞
J
JawBreaker
⭐ 18y
tşkler hepinize.. okan abi uyelıgımın msnı yanlış diyor 😞 moderatorlugum gitti gidiyor.com :(
Gitmiştir bile o.
Hoş geldin. 😘 ❤️
gittiyse canımız sagolsun :=) tekrar sizlerleyim yaa... 😊
Ps : JawBreaker hayırlı olsun kardeşim site asistanlıgın umarım en guzel şekilde kullanırsın..
Ps : JawBreaker hayırlı olsun kardeşim site asistanlıgın umarım en guzel şekilde kullanırsın..
J
JawBreaker
⭐ 18y
gittiyse canımız sagolsun :=) tekrar sizlerleyim yaa... 😊
Teşekkürler. 😘
BİZ bizlere yakışanı yapıyoruz. buna eminim exTRaloobunda farkı bu sanırım... herkes en adil şekilde yargılanıyor..
Hoşgelmişsin ve fırtına gibi gelmişsin 😁

:)) eskiler iyi tanır yeniler ibret alır 😊
Ps : Tşk..
Ps : Tşk..
hoşgeldin hacım ^^
hb canım 😊 tşkkürler
Log in to write a reply.
Log In