Icerige atla
Extraloob

Donanım ve Teknoloji Piyasasında 2009'un En İyileri

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Donanım ve Teknoloji Piyasasında2009'un En İyileri

1) Yeni çıkan Netbook, benimde almış olduğum muhteşem teknoloji ürünü.

2) Windows 7, tamamıyla stabil ve Vista'dan çok daha güvenli ve sorunsuz bir işletim sistemi.

3) IPhone, alternatifsiz hayatımıza hızlı bir giriş yaptı ve rakiplerine dağlar kadar fark attı.

4) USB3, kuşkusuz hızlı veri aktarmak hepimizin hayaliyli 1.1 usb kullandığımız dönemleri düşündükçe şaşıyorum halimize.

Saygılarımızla,
15 Yanıt
I
Windows 7'yi çok merak ediyorum.Kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta.
R
Evet ya bende çok merak ediyorum açıkcası..
R
Ayrıca sağol okan abi güzel paylaşım olmş tşk.
O
Old School ⭐ 19y
Gerçekten hepsi çok kaliteli ürünler nekadar Windows 7 üründen saymayıp yazılım olarak algılasakta microsoftun son dönemde çıkardığı en güzel proje.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
satılan herşey üründür kuzum 😄
X
XER0 ⭐ 19y
Windows 7'yi çok merak ediyorum.Kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta.

+1 Betası bile Vistaya göre 100000000 kat iyi çalışıyor, fakat itici geldi 🙄
H
Hey Mum! ⭐ 17y
Şuan kullanmaktayım,gayet hoş ve stabil.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Şuan kullanmaktayım,gayet hoş ve stabil.

official sürüm çıksın direk geçiyorum bende ☕
P
Prada ⭐ 19y
Vista karşıtı biri olarak Xp den direk windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum bende. Kullananlardan açıklama bekliyorum tabii nedir farkları vs
O
Old School ⭐ 19y
Vista karşıtı biri olarak Xp den direk windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum bende. Kullananlardan açıklama bekliyorum tabii nedir farkları vs

Aynen hiç vista işine karışmadım bende verilen tepkileri görünce çok endişelendim ama windows 7 hakkında herşey olumlu direk xp den geçiş yapıcam.
H
Hey Mum! ⭐ 17y
Windows 7 : Tema görünüm
/ Vistadan daha stabil olması ile tercihleri üstünde toplamayı başaran kaliteli bir işletim sistemi olacak.
- Resim Silinmiş.
F
F34RL3SS ⭐ 19y
USB 3.0 çıktı biliyorsunuz dmi :=)
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Windows 7 baslat menusu hic hosuma gitmedi. 🙄 Bu arada resimler gorunmuyor extra. ^^
R
Windows 7 nasıl bir şey sorun olur mu bizde kullansak msela SRO ile ilgili bir sorun olur mu bot vs. Hep vista çözümü başlıklar gördğüm için hiç vista kullanmadım.Windows 7 kullanmalı mıyız ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: