Bu donanım bölümünü de silkroad genel bilgiler gibi ayırsak yani bi tarafa sadece programları koyalım onlardan başka bişi olmasın diğer tarafa da yardım isteklerini program isteklerini fln koyalım nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum extrabeer
Donanım bölümüyle ilgili bi fikrim var
· 11 Replies · 1.6K views 0 reading
11 Replies
Çünki gerekli programlar hep gerilere gidiyor arayan da zor buluyor böle bişi yaparsak bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum
okadar ayrıntıya gerek yok bence zaetn yeterince fazla bölüm var bide onlar açılırsa site hepten karmaşık olur arayan aradıgını bulamaz
hmmm sadece bi öneriydi detective
öneri iyi ancak ben forum böyle kalsın diyorum Mr. Green
aslında bot bölümünüde bi ayırsakk Mr. Green
up uzun site olur çek aşşağı yok bitmiyo extrabeer
aslında bot bölümünüde bi ayırsakk Mr. Green
Mr. Green Mr. Green peki tmm sustum Mr. Green
Benim de bir fikrim var ama biraz zor iş prograam bölümü için bir rehber yapalımüst konu olsun
örnek
''resim küçültme programı'' üstüne tıkladığımız zaman programın bulunduğu topıc aktarsın nasıl olur yapabilirmiyiz
bu şekilde bütün programları tek başlıkaltında toplayalım isteyen istediğini bulur
örnek
''resim küçültme programı'' üstüne tıkladığımız zaman programın bulunduğu topıc aktarsın nasıl olur yapabilirmiyiz
bu şekilde bütün programları tek başlıkaltında toplayalım isteyen istediğini bulur
senin dediğin çok zor bi iş gibi sanki
kolay ne varki Wink
gerçi gerek kalmamış çocuklar alayını yeni koymuş şu an temiz gayet de güzel olmuş
kolay ne varki Wink
Log in to write a reply.
Log In