Icerige atla
Extraloob

Domuz Gribi Aşısı Olacak mısınız ?

· 94 Yanıt · 5.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
[uyari]Domuz Gribi Aşısı Olacak mısınız ?[/uyari]

Japonya'da halk bu şekilde geziyormuşşş...

Konu belli denek olarak bizler ne düşünüyoruz bu konuda acep 😜

Saygılarımızla,
94 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Evet olacağım grip aşısıda oldum 17 TL verip vaxigrip yaptırdım şimdi bir de bunu yaptıralım bakalım ne olacak ki, aşılanmak en büyük ve en etkili korunma yöntemidir.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Evet olacağım grip aşısıda oldum 17 TL verip vaxigrip yaptırdım şimdi bir de bunu yaptıralım bakalım ne olacak ki, aşılanmak en büyük ve en etkili korunma yöntemidir.

Okan abi kullandırtma şunlara kendini deney olarak .. Ben şahsen olmayacam ..

böyle birşey yok okullarda çocuklara vuracaklarmış neymiş hastalık olmasın diye .. Söylüyorum burda olupta gören kimse o aşıyı olmasın .. hem sağlıklı değil (Sizler fare değilsiniz üzerinizde denensin) hemde o aşıyı vuracaklar size etrafta olmayan domuz gribi size bulaşmayacak doğal olarak diyecekler ki aa bakın aşı işe yaradı herkes gelsin olsun aşı işe yarıyor falan sakın kanmayın böyle şeylere ..

Aşı nedir ?

aşıyı vurunca az miktarda domuz gribini insan vücuduna enjekte ediyorlar ki vücut o hastalığı yenmeyi öğrensin normal hasta olunca iyileşebilsin .. Ama bu süre zarfında evde 2-3 gün yatıyorsunuz hasta oldugunuz için doğal olarak ..

Kesinlikle aşı falan olmayın derim hepsinin amacı ticari ve unutmayın Türkler deneylerde kullanılan fareler değildir, bende okula giden 2 kardeşim var aşı falan vurdurtmayacam hiçbişey de olmayacak ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
D
die4ever ⭐ 18y
Ben daha yeni Çıkan bir aşıyı olmayı planlamıyorum sınıfçada direnicegiz sonuna kadar 😊 Zaten Pekde Önemli Bi Virüs Degil Öldürmüyor artık 😊
A
Absence ⭐ 19y
Sadece hayvanlar üstünde denenmiş bir aşıyı olmak istemiyorum pek ama bakıcaz
R
RiqueLme ⭐ 19y
KesinLikle olmıyacagım
ölecen deseler bile ölücem ama onu olmıyacagım.
domuz encok amerikada yeniyordur amerikalılar olmuyor ben mi olucam o aşıyı ?
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
yanlız domuz gribi diyince domuzla alakalı oldugu kadar insanlarla da alakalı .. Neticede solumla bulaşan bir hastalık ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
P
Prada ⭐ 19y
Yarın istanbula geliyorum şansıma domuz gribi vakaları artmış. Maskeyle gezicez artık 😜
D
die4ever ⭐ 18y
Türkiyede İnsan Hayatı Önemli Olmadıgından İstemesek Bile Yapıcaklar Sanırım ama Direnmeye devam Fare Degiliz Kobay Hİç Degiliz Bunun adına Biyolojik Savaş Derim Kaç yıl öncesinden yoktu birden çıkmış olamaz 😊
P
Presence ⭐ 19y

Şahsen ben olmayacağım biz hayvanmıyızki ilk bizim üzerimizde deniyorlar zaten ne olduğu belli değil.. aşının içinde başka birşeyde olabilir sonuçta biz bulmak aşıyı yabancılara güven olmaz adamlar soyumuzu tüketmek istiyorlar bunun için yapamayacakları şey yok ❗
R
RiqueLme ⭐ 19y
Sanki Duymustum Bu aşının Ters Tepkisimi ne KISIRLIK mış: 😜 😎

aynn xD işte en büyük karsıtım bu 😄
beni zenci kovalasa hatta yakalasa bile o aşıyı olmıyacagım ^^
bide gecen sene kuş
bu sene domuz
seneyede sivrisinek gribi cıkacak ins 😄
P
Presence ⭐ 19y

Şahsen ben olmayacağım biz hayvanmıyızki ilk bizim üzerimizde deniyorlar zaten ne olduğu belli değil.. aşının içinde başka birşeyde olabilir sonuçta biz bulmak aşıyı yabancılara güven olmaz adamlar soyumuzu tüketmek istiyorlar bunun için yapamayacakları şey yok ❗

Birde önlem almışlardı havalimanlarında ne oldu nasıl birden yayıldı bukadar bizim millette güven olmaz
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yarın istanbula geliyorum şansıma domuz gribi vakaları artmış. Maskeyle gezicez artık :P

Nereye geliyorsun abi hemen gelelim karşılamaya işimiz ne 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
R
RiqueLme ⭐ 19y
domuz gribini boşver seneye sivrisinek gribi var ona çare bulun xD
Y
yeonyang ⭐ 19y
ilac firmalari tarafindan yayilan domuz gribi hic umrumda degil.. gerekirse pisi pisine ölürüm, ama sagligimizla oynayan ilac firmalarina asla para kazandirmam.
V
volkanka ⭐ 17y
Olacağız gibi duruyor 8))
M
Mr Green ⭐ 17y
okuldan vurulanlar sağlam kalırsa 2.postada olurum 😜
Windy
Windy ⭐ 19y
olmayacagim,cevremdekileri sevdikleriminde olmalarina izin vermeyecegim
S
SilentLord ⭐ 17y
Olmıcam