Dolguldoor yine cerb kesti ve rica etti atarmısın diye... Kıramadım :):) Tebrikler knka :)
Dolguldoor yine cerb kesti ve rica etti atarmısın diye... Kıramadım :):) Tebrikler knka :)
Tebrıkler vıdeo cekmeyı sevıosan makınan cok kasıyor 1ıncısı vıdeo cekerken makınanız kasmasın dıye forumum var onu ıncele anlattıklarımı dene.
2ıncı benım ve SUS3 nın vıdeo nasıl duzenlenır sony vegas programı anlatımlarımız var onları kullanarak daha guzel seyler meydana getırebılırsın
Tebrıkler vıdeo cekmeyı sevıosan makınan cok kasıyor 1ıncısı vıdeo cekerken makınanız kasmasın dıye forumum var onu ıncele anlattıklarımı dene.
2ıncı benım ve SUS3 nın vıdeo nasıl duzenlenır sony vegas programı anlatımlarımız var onları kullanarak daha guzel seyler meydana getırebılırsın
Anlattıkların için ayrıca teşekkür ederim 😊 Bu videoyu ben yapmadım arkadaşım yaptı o yüzden kendi pc'mde daha güzel çalışmalar çıkartıyorum.
Dip Not: Dünya haritasını ezberledim... Türkiye haritasını ezberlicem ( gölleri , dağları, şehirleri ) ondan sonra silkroad a başlıyacam. Ben video çektiğim zaman paylaştıklarından yola çıkarak düzenlicem :)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap