Doğum Günün Kutlu Olsun.
Doğum günün kutlu olsun Toxicated
· 66 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor
66 Yanıt
Hop doğum günün kutlu olsun param olsun google basıcam parayı bannerı değiştirsin toxi'nin doğum günü kutlu olsun diye 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
NoMoreLove
⭐ 18y
Doğum günün kutlu olsun Sertaç. ❤️
Nice senelere:P
Nice senelere nese: 😘
Doğum günün kutlu olsun nice senelere 😘
way wayyyy Kıdemli Kadameli Asistan Sertaç büyüdün be hacım seni de askere uğurlayacağız desene wallahi üzülürüm be bu mutlu gününde daha 2-3 yıl gitme kal bu şehirde makara:
Nice Mutluuu MusssMutluuu Yıllaraaa Bebem ❤️
Sertaç 6 yaşına girdi işte en mutlu anından bir foto;Spoiler
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana musssmutlu bir hayat getirsin canımcım iyiki varsın iyiki bizimlesin. 😘 ❤️ 🍺 summer1: nese:
Bugüne özel müzümüz. 😜
Buda keratanın pastası. ^^Spoiler
Öncelikle benim için böylesine özel bir günde böylesine güzel bir topic hazırladıgı ve zaman ayırdığı için Majestic (Halil) çok çok çok teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok çok mutlu ettin 😘 ❤️ 🙏
Diğer herkese de çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız iyi ki sizlerleyim 😘 🍺 ❤️ 🙏
way wayyyy Kıdemli Kadameli Asistan Sertaç büyüdün be hacım seni de askere uğurlayacağız desene wallahi üzülürüm be bu mutlu gününde daha 2-3 yıl gitme kal bu şehirde makara:
ÖSS tutarsa bu sene önümüzdeki 4-5 sene de buralardayım 😜 nese:
Vayyy be yaş etti 20 haa, zaman hakikatten su gibi akıp gidiyor. Hatırlıyorum da yaklaşık 1 saat önce 18 'ime dakikalar sayıyordum. Sonunda oldum sonunda oldum diye de sonra farkettim ki oldum da bişey değişmedi. Bugun de dünün aynısı 😆 Ehliyetti bilmem neydi derken yakında buraya çocuklarımızın resimlerini koyacaz 😜
Hepinizi çok çok öpüyorum, tekrar tekrar teşekkür ediyorummmm 😘 😘 😘 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
zaten bu sene tutturduk tutturduk tutturamassak çok karışık olcak herşey 9-10-11.sınıf müfredatları değişmiş herşey karışmış of napacağız yaa daral: ☕
J
Journalist
⭐ 19y
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara hacım 😘
zaten bu sene tutturduk tutturduk tutturamassak çok karışık olcak herşey 9-10-11.sınıf müfredatları değişmiş herşey karışmış of napacağız yaa daral: ☕
Tutar tutar, hergün onca üniv açılıyor nerdeyse odun değiliz ya gireriz bi yere de ben Hukuk düşünüyorum 😜
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara hacım 😘
Çok saol bro 😘 ❤️ 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
Tutar tutar, hergün onca üniv açılıyor nerdeyse odun değiliz ya gireriz bi yere de ben Hukuk düşünüyorum 😜
maşallah hedef süper düşündüğünü kazanırsın inşallah 😜
maşallah hedef süper düşündüğünü kazanırsın inşallah :P
😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
Doğum günün kutlu olsun 😊 nese: 😘
Doğum günün kutlu olsun 😊 nese: 😘
Çok teşekkür ettim 😘 ❤️
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
CoolerMaster
⭐ 17y
doğum günün kutlu olsun..nice senelere 🍺
doğum günün kutlu olsun..nice senelere 🍺