Icerige atla
Extraloob

Doğrumu Bu Acaba ?

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
14 Yanıt
W
Warmoon ⭐ 18y
yok artik ^^
W
Warmoon ⭐ 18y
hata mata olmasın o? 🤔 🤔
C
CrimeMaker ⭐ 16y
Eğer ki BugRoad ta Adv Elix ile ilgili bir bug varsa neden olmasın ?
W
WildKing ⭐ 19y
galiba bugdan yararlanarak advanced elixir leri npc satıp satıp geri aldılar sora bastılar

PS: tahminen
C
Rollback gelmesi lazım adaletsizlik olur 😱
C
cLonny ⭐ 18y
galiba bugdan yararlanarak advanced elixir leri npc satıp satıp geri aldılar sora bastılar

PS: tahminen

silaha advanced elixirlerle + bastılar. Bastıkları silahı npc ye satıp geri aldıktan sonra tekrar basılabiliyordu. O şekilde yaptılar ^^ Rollback gelseydi dün gelirdi. Ben zannetmiyorum geleceğini ama çok fazla mail atılırsa joymax'a bu durumdan ötürü atabilirler rollback xD yada +15 üzeri silahları yok ederler 😁 😈 😜
*
Dün Bug vardı + basma bug'u belki ondan yararlanmış olabilir ama dünki kontrolden sonra bug ve buglarla yapılanlar düzeltildi. ordan kalmıştır veya Rev6 yalanıdır gene 🤔
C
cLonny ⭐ 18y
Dün Bug vardı + basma bug'u belki ondan yararlanmış olabilir ama dünki kontrolden sonra bug ve buglarla yapılanlar düzeltildi. ordan kalmıştır veya Rev6 yalanıdır gene 🤔

Buglarla yapılanlar düzeltilmedi. Sadece bug düzeltildi.
ps : bug sayesinde 2 saatte %30 kastım ve exp hala charımda kasılmış şekilde gözüküyor 😁
_
_Dejavu ⭐ 19y
offf bu nedir böyle daral:
*

ps : bug sayesinde 2 saatte %30 kastım ve exp hala charımda kasılmış şekilde gözüküyor 😁

Ben silahları kastedmiştim
H

Bence silahlara bir çözüm olmalı çünkü adaletsiz olabilir ama exp'ler elenmesin 😁
J
Josephine ⭐ 17y
WTF !
C
chipshajen ⭐ 17y
yok artık .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: