http://www.rev6.com/player/redsea/d__e__e__d.html
+30 +20 11dg 😊
Doğrumu Bu Acaba ?
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
yok artik ^^
hata mata olmasın o? 🤔 🤔
C
CrimeMaker
⭐ 16y
Eğer ki BugRoad ta Adv Elix ile ilgili bir bug varsa neden olmasın ?
galiba bugdan yararlanarak advanced elixir leri npc satıp satıp geri aldılar sora bastılar
PS: tahminen
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Rollback gelmesi lazım adaletsizlik olur 😱
galiba bugdan yararlanarak advanced elixir leri npc satıp satıp geri aldılar sora bastılar
silaha advanced elixirlerle + bastılar. Bastıkları silahı npc ye satıp geri aldıktan sonra tekrar basılabiliyordu. O şekilde yaptılar ^^ Rollback gelseydi dün gelirdi. Ben zannetmiyorum geleceğini ama çok fazla mail atılırsa joymax'a bu durumdan ötürü atabilirler rollback xD yada +15 üzeri silahları yok ederler 😁 😈 😜
*
*Underground
⭐ 16y
Dün Bug vardı + basma bug'u belki ondan yararlanmış olabilir ama dünki kontrolden sonra bug ve buglarla yapılanlar düzeltildi. ordan kalmıştır veya Rev6 yalanıdır gene 🤔
Dün Bug vardı + basma bug'u belki ondan yararlanmış olabilir ama dünki kontrolden sonra bug ve buglarla yapılanlar düzeltildi. ordan kalmıştır veya Rev6 yalanıdır gene 🤔
Buglarla yapılanlar düzeltilmedi. Sadece bug düzeltildi.
ps : bug sayesinde 2 saatte %30 kastım ve exp hala charımda kasılmış şekilde gözüküyor 😁
offf bu nedir böyle daral:
*
*Underground
⭐ 16y
ps : bug sayesinde 2 saatte %30 kastım ve exp hala charımda kasılmış şekilde gözüküyor 😁
Ben silahları kastedmiştim
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Bence silahlara bir çözüm olmalı çünkü adaletsiz olabilir ama exp'ler elenmesin 😁
WTF !
C
chipshajen
⭐ 17y
yok artık .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap