Böyle birşeyi yapsam karşılaşabileceğim herhangi bir problem var mı?
Dns ayarlarını değiştirme
· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Sanmıyorum 2 senedir kullanıyorum. Arada Film Sitelerinde Takılma Yaratıyor ama her sitede Her zaman yapmadıgından sorun yok 👍
208.67.222.222
208.67.220.220 güvenle kullanabilirsin.
208.67.222.222
Şuanki DNS adresim 😆
PS:Bu Tür Paylaşımlarda En Azından Spoiler Kullanın Yada Özel Mesajla Bildirin 🎭
208.67.222.222
😘
T
Tony Montana
⭐ 18y
OpenDNS bazı sitelerde problem yaratabiliyor, tabi bu benim görüşüm. Ben Google'nin DNS'sini kullanıyorum ve memnunum 🍺
8.8.8.8
8.8.4.4 en iyisi bu şuan google dns 👍
8.8.4.4 en iyisi bu şuan google dns 👍
DNS'ler aslında zararlı Programcılar bilir 😜 şuana kadar bir zarar gelmedi 😄 gelsede sorun olmaz :DDD
konu içerisinde yasak birkaç şey paylaşılmış bilmem farkındamısınız? onları editleyip pm den birbirinize ulaştırınız normalde yasak
konu içerisinde yasak birkaç şey paylaşılmış bilmem farkındamısınız? onları editleyip pm den birbirinize ulaştırınız normalde yasak
Belirttim zaten. ☕ Mesaj editleme yetkim yok yakında olur duzeltırız 👍
Belirttim zaten. ☕ Mesaj editleme yetkim yok yakında olur duzeltırız 👍
sana sözüm yok yazan arkadaşlara söyledim kendileri editlesinler diye... forumda ne admin ne de mod var online olarak. tabiki bu kadarıda normal alıp başını gider site böyle ilk zamanlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap