- Resim Silinmiş.
Gerçekten helal olsun dün maça giden bütün bayanlara.. okadar soğukda gecenin bir yarısı biten maça gitmeleri büyük fedakarlık.. ki sadecede gitmediler tribün nasıl yapılır gösterdiler 90 dakika susmadan desteklediler.. gerçi bazı insanlar hala biz kaç kişiydik siz kaç kişiydik muhabbeti yapıyorlar ama unutmasınlar beşiktaş'ın seyircisi yoktur taraftarı vardır.
Dişi Kartallar
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Galatasaraylıyım. Beşiktaş ın Bayan TARAFTARLAR ını gördüm agzım acık kaldı. 90 Dakika Tam destek verdiler. Helal olsun diyorum..
Kalkandelen
⭐ 17y
Taraftar Ruhu diye ben buna derim işte 😉
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Bknz: twitterda TT (TrendTopic) konusu 😄
Birazdan çekemeyenler damlar yok 3000 diniz bizimkiler 50000di diye gelsinlerde onlara madde madde cevap yazalım eğlenmek lazım arada 😄
Birazdan çekemeyenler damlar yok 3000 diniz bizimkiler 50000di diye gelsinlerde onlara madde madde cevap yazalım eğlenmek lazım arada 😄
Allahınızı seviyosanız bare böle bi konu üzerinden polemik yapmayın!Seyircisiz cezalarına bayanların alınmasında öncülük etmiş bir ülkeyi ne güzel ama arkalarından yapmamız gerekende onları takdir etmek yarıştırmak değil
Benim babam senin babanı döver gibi bir konu olmuş. Geçiniz.com
T
Tony Montana
⭐ 18y
Desteklemeleri çok hoştu ama ne olursa olsun bir bayana, her ne kadar fanatikte olsa, küfür hiç yakışmıyor.
Dün taraftarın en kötü yanı küfürlü besteler söylemeleriydi.
Dün taraftarın en kötü yanı küfürlü besteler söylemeleriydi.
3bin kisi ile yapılan tezahuratlar destekler.. Helal olsun cidden ya
[F New]Solo Gitarist
kadiköye 55bin taraftar gidiyo aralarından seçilip karşılaştırılanlara bak daral: avutun kendinizi 👋
Ahaha köçek 😄
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Helal olsun beşiktaşa süper 😊
Fenerbahçeliyim , Çarşı taraftarıyım.
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Fenerbahçeliyim , Çarşı taraftarıyım.
alkis: alkis:
Görüntüler gururlandırıcı ama böyle bi karşılaştırma yapılmamalıydı.
kadiköye 55bin taraftar gidiyo aralarından seçilip karşılaştırılanlara bak daral: avutun kendinizi 👋
Hangi taraftar? Cekirdek cıtlayan izleyicilere mi dedin o tabiri?
[F New]Solo Gitarist
Bu ülkede kendi bestesini yapan ve sesini duyurabilen 1 kaç taraftar grubu var onlardan ikisi Çarşı ve Tatangalar...
Ps: Sakaryasporluyum diye söylemiyorum ama cidden öyle.. sakinolsampiyon:
Ps: Sakaryasporluyum diye söylemiyorum ama cidden öyle.. sakinolsampiyon:
Beşiktaşı pek sevmem ama Beşiktaşta çarşı grubunu hakikaten kutluyorum. Tam demokrat bir grup; neyin ne olduğunu iyi bilir, yerinde davranır. Mükemmel bir taraftar kitlesi...

Bu tür şeyleri karşılaştırmamak en doğrusu aslında. Çünkü bayanların stadyuma çekilmesi 3bin 10bin rakam farketmeksizin çok önemli. Ha illa kıyas yapacaksak sayı ile değil o sayının neler yaptığına bakalım. İkisinin de küfürlü tezahürat yapması hoş bir olay değil ama stadyum atmosferi etkiliyor olsa gerek 😈 Onun dışında o soğukta takımını yalnız bırakmayan dişi kartallara sevgiler saygılar selamlar 🍺
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap