Icerige atla
Extraloob

Diş eti ağrısı

· 10 Replies · 1.1K views
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar akşamdan beri diş etlerim ağrıyor.akşam hafifti önemsenecek derece değildi ama son 1 saattir fena durumda beni uykumdan uyandırdı tekrar uyumam imkansız hala getirdi.soğuk havalarda kafamı soğuktan iyi koruyamamdan kaynaklandığını düşünüyorum genelde oluryor çünkü.ama bu sefer çok şiddetli ne yapabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum
10 Replies
H
hanry006 ⭐ 16y
20 lik dıslerın cıkıyor olabılır. benimde cok agrımıstı. dişlerinin duzgun carpık olmasını ıstemıyorsan ıhmal etme pişman olursun.

B
Braunx ⭐ 19y
MAJEZİK kalp ağrısını bile 15 dk da keser
H
hanry006 ⭐ 16y

😁 😆
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
20 lik dıslerın cıkıyor olabılır. benimde cok agrımıstı. dişlerinin duzgun carpık olmasını ıstemıyorsan ıhmal etme pişman olursun.

off 😳

eczaneden kolay temin edebilirmiyim bunu.doktor onayı falan istemezler demi?
B
Braunx ⭐ 19y
yok istemez 6,5tl bayılıyosun anında kavuşuyosun
Kalkandelen
özgürcüm doktor yolu gözükmüş sana hapla uğraşma hiç alıştırma bünye yi 😉

geçmiş olsun 😘
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
@Braunx
bro Allah razı ossun usta biraz bekletti ama kesildi 🙏
@can
dişciye gitsem azımda bir sürü iş var korkuyorum 😳

[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile
S
Scratch ⭐ 14y
korkma git geçen sene ben 3-4 ay her hafta gittim anam ağladı ama dişlerim adam oldu sonunda. bi gidişimde uyuşturmadan kanal tedavisi yaptı acıdan sucuk gibi terlemişim bi kalktım o koltuktan t-shirt sırıl sıklam 😄
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
korkma git geçen sene ben 3-4 ay her hafta gittim anam ağladı ama dişlerim adam oldu sonunda. bi gidişimde uyuşturmadan kanal tedavisi yaptı acıdan sucuk gibi terlemişim bi kalktım o koltuktan t-shirt sırıl sıklam :D

içimi rahatlatan açıklama mehmet abiden geldi sin: Gidermiyim artık cool2:

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: