Icerige atla
Extraloob

DirectX sürüm düşürme

· 17 Yanıt · 33K görüntüleme
Windy
Windy OP ⭐ 19y
DirectX 10 sürümlü Vista yüklü bilgisayarıma DirectX 9 yüklemek istiyorum,nasıl yapabilirim ☕
17 Yanıt
Windy
Windy OP ⭐ 19y
kimse bilmiyormu?
A
Absence ⭐ 19y
10 u sil 9 u yukle dicem çok klasik olucak
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
DirectX 10 sürümlü Vista yüklü bilgisayarıma DirectX 9 yüklemek istiyorum,nasıl yapabilirim ☕

Neden ? 😐 🤔
Windy
Windy OP ⭐ 19y
dxdiag adlı alete tıklıyorum ekran bölümüne geliyorum orada etkin kıl ve devre dışı bırak seçenekleri olmalı fakat yok :? diğer pc de direct x 9 var onda normal herşey,bu yüzden düşürmek istiyorum 😄
A
Apollon ⭐ 18y
Vistadan kaynaklanıyorda olabilir 9 yüklemen sorunu çözmez belki.
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
dxdiag adlı alete tıklıyorum ekran bölümüne geliyorum orada etkin kıl ve devre dışı bırak seçenekleri olmalı fakat yok :? diğer pc de direct x 9 var onda normal herşey,bu yüzden düşürmek istiyorum :D

bütün sorun bumu 😁 😁 😁

[download]DirectX 10 import system[/download]
Windy
Windy OP ⭐ 19y
dxdiag adlı alete tıklıyorum ekran bölümüne geliyorum orada etkin kıl ve devre dışı bırak seçenekleri olmalı fakat yok :? diğer pc de direct x 9 var onda normal herşey,bu yüzden düşürmek istiyorum :D

bütün sorun bumu 😁 😁 😁

[download]DirectX 10 import system[/download]

yalnız windows xp değil vista yüklü pc de. 🎭
Windy
Windy OP ⭐ 19y
teşekkürler yarın denerim 😜 ah birde şu mavi ekran olayını çözsen 😊
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
teşekkürler yarın denerim 😜 ah birde şu mavi ekran olayını çözsen :)

yaz derdini derman olabilirsem ne mutlu bana 😘
Mavi ekranda gördüklerini yaz yada resim alayım
Windy
Windy OP ⭐ 19y
oradakiler yazmaya kalkarsam 2010da görüşürüz 😜 şaka şaka yarın hallederim 😜 uykum var 😄
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
oradakiler yazmaya kalkarsam 2010da görüşürüz 😜 şaka şaka yarın hallederim 😜 uykum var :D

ben beklerim sorun değil 😜 😜 😜
D
DaNG3R ⭐ 19y
benim işletim sistemi vista prostreeti yükledim oyunu açıyorum giriyorum creera ilk yarışa başlıyorum biras oynuyorum 2. veya 3. turda durduruldu diyo oyunu kapıyo xp sp 2 de çalıştır dedim aynı 98 de çalıştır dedim aynı atıyo hep durduruldu diyo kapıyo oyunu lütfen buna bişi bulun yaw çok araştırdım fakat bulamadım
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
hata mesajının resmini yolla yada ne yazdığını söylersen ancak öyle yardımcı olabilirim..
D
DaNG3R ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

bunu veriyo
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

bunu veriyo

Cracker sorunu 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: