DirectX 10 sürümlü Vista yüklü bilgisayarıma DirectX 9 yüklemek istiyorum,nasıl yapabilirim ☕
DirectX sürüm düşürme
· 17 Yanıt · 33K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
kimse bilmiyormu?
10 u sil 9 u yukle dicem çok klasik olucak
DirectX 10 sürümlü Vista yüklü bilgisayarıma DirectX 9 yüklemek istiyorum,nasıl yapabilirim ☕
Neden ? 😐 🤔
dxdiag adlı alete tıklıyorum ekran bölümüne geliyorum orada etkin kıl ve devre dışı bırak seçenekleri olmalı fakat yok :? diğer pc de direct x 9 var onda normal herşey,bu yüzden düşürmek istiyorum 😄
Vistadan kaynaklanıyorda olabilir 9 yüklemen sorunu çözmez belki.
dxdiag adlı alete tıklıyorum ekran bölümüne geliyorum orada etkin kıl ve devre dışı bırak seçenekleri olmalı fakat yok :? diğer pc de direct x 9 var onda normal herşey,bu yüzden düşürmek istiyorum :D
bütün sorun bumu 😁 😁 😁
[download]DirectX 10 import system[/download]
dxdiag adlı alete tıklıyorum ekran bölümüne geliyorum orada etkin kıl ve devre dışı bırak seçenekleri olmalı fakat yok :? diğer pc de direct x 9 var onda normal herşey,bu yüzden düşürmek istiyorum :D
bütün sorun bumu 😁 😁 😁[download]DirectX 10 import system[/download]
yalnız windows xp değil vista yüklü pc de. 🎭
teşekkürler yarın denerim 😜 ah birde şu mavi ekran olayını çözsen 😊
teşekkürler yarın denerim 😜 ah birde şu mavi ekran olayını çözsen :)
yaz derdini derman olabilirsem ne mutlu bana 😘
Mavi ekranda gördüklerini yaz yada resim alayım
oradakiler yazmaya kalkarsam 2010da görüşürüz 😜 şaka şaka yarın hallederim 😜 uykum var 😄
oradakiler yazmaya kalkarsam 2010da görüşürüz 😜 şaka şaka yarın hallederim 😜 uykum var :D
ben beklerim sorun değil 😜 😜 😜
benim işletim sistemi vista prostreeti yükledim oyunu açıyorum giriyorum creera ilk yarışa başlıyorum biras oynuyorum 2. veya 3. turda durduruldu diyo oyunu kapıyo xp sp 2 de çalıştır dedim aynı 98 de çalıştır dedim aynı atıyo hep durduruldu diyo kapıyo oyunu lütfen buna bişi bulun yaw çok araştırdım fakat bulamadım
hata mesajının resmini yolla yada ne yazdığını söylersen ancak öyle yardımcı olabilirim..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap