Icerige atla
Extraloob

Dikkatimi çeken bir Ahmet Çakar diyaloğu [TELEGOL]

· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme
X
Xplosive OP ⭐ 17y
Dün gece telegol programını izlerken bir haber gördüm. Diyarbakır maçı için Diyarbakır'a giden fenerbahçe oyuncuları otobüse binerken bir izdiham yaşanıyor ve emre belözoğlunun suratına bir 6s forması fırlatılıyor. Bu konu hakkındaki yorumlar;

sinan engin: Son derece terbiyesiz bir eylemdir. Olmaması gerekir böyle bir rezillik olmaz. Ama emreye aferin görmezden gelip devam etmiş.
ahmet çakar: Bunun adı demokrasidir. Ne rezillik ne başka bişey. Vatandaş demokratik hakkını kullanmıştır. şiddet içermeyen bir eylem yapmıştır. Son derece demokratiktir ve sakıncası yoktur.
serhat ulueren: Ama ahmet hocam bence de gereksiz bir eylem. Mesela siz arabanıza bindiniz kanala geliyorsunuz. Aracı parkettiniz ve 2 tane genç çocuk size bikini fırlattı. Siz kızmaz mısınız hocam? Alınmadınız değil mi soruma?
çakar: Hayır efendim alınmadım o gençlerde demokratik hakkını kullanmış şiddet içermeyen bir eylemde bulunmuşlar.
ulueren: Peki naparsınız o bikiniyi hocam?
çakar: Bişey yapmam çocuklar terbiye sınırını aşmamışsa teşekkürler yavrum derim gülerim geçerim. Ama baktım terbiyesizlik yapıyolar. Alın çocuklar belki bu sizin annenize aittir derim iade ederim.

Böyle bir diyalog izledim paylaşayım dedim. 🎅
7 Yanıt
I
Ahahaha bunlar birde televizyona çıkıyorlar 😆 😆
X
XER0 ⭐ 19y
😄 😄 😁 😁
İ
İTEVLADI ⭐ 18y
Bide futbol konuşuyolar sorsak 😄 😄
B
Brooklyn ⭐ 18y