Icerige atla
Extraloob

Dikkat sorunu

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
U
Urasil OP ⭐ 18y
YGS'ye az kaldı. Sınavlarda dikkatimi toplayamamamdan dolayı yanlışlarım çıkıyor. Dikkat toplamak için yaptığınız bir şey var mı?
13 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bende de var bu sorun, okurken aklım sürekli başka yerlere gidiyor.türkçe den 1 saate çıkamadığım zamanlar oluyor.evde ise hiç çözemiyorum :!!&%&!

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
X
Xperyon ⭐ 15y
Dikkat değilde onun daha iyisi ders çalışmak için kendine bir malzeme yarat.Örn;Felsefe'deki bir karakteri film yada sporcu karakterler gibi bakarsan anlaman kolaylaşır ve dikkatin tek yönde olur tabi buda senin elinde "Tatlı yut" diyen olursa "İçinden hsstr diyebilirsin.(HİKAYE)"
The47
The47 ⭐ 18y
dikkatimi toplamak için içimden şarkı söylerdim ben
C
Caistiel ⭐ 14y
Çokta kafanızda büyütmeyin öyle yaparsanız inanın bana daha kötü geçecek sınavınız şahsen ben 2.sınavda durumu kotarmıştım ilk sınavım kötü diye seneye kaldı diye takmadan girdim imkansızı başardım 😄
T
Torquel ⭐ 19y

Öyle tam gider be dikkat 😄
The47
The47 ⭐ 18y

Öyle tam gider be dikkat :D

gitmiyor ama işte 🕵️
E
EmmaW ⭐ 19y
aynı durum bendede var ya yok mu bunun bir çaresi 😞
R
RoqA ⭐ 17y
Bende de var genşler 😞

[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile
B
Ben de ⭐ 17y
Vallahi bu 3 üncü girişim olucak ygs ye. Bu yüzden size göre daha tecrübeliyim diyebilirim. Herşey heyecan yapmamakta ve sitrese girmemekte. Örn: sınavın bitimine 30 dk kalmış ve siz hala son teste geçememişiniz. Bu durumda aşırı siyres ve baskı hissedersiniz. Süreye yetiştirmek için çözülen sorular ya da o stres altında çözülen soruların %99u yalnış olucaktır. Velhasıl takmayın kafanıza. Ne kadar takarsan sorulara konsantreniz o kadar zor olacaktır buda soruları yalnış yada fazla yapamanıza neden olucaktır.

H
hanry006 ⭐ 16y
Şarkı söylerim..
U
Urasil OP ⭐ 18y
balık yağının faydası olur mu ki?
Rookie
Rookie ⭐ 18y
balık yağının faydası olur mu ki?

Vitamin eksikliginde kullanilmiyor muydu o?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: