YGS'ye az kaldı. Sınavlarda dikkatimi toplayamamamdan dolayı yanlışlarım çıkıyor. Dikkat toplamak için yaptığınız bir şey var mı?
Dikkat sorunu
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
bende de var bu sorun, okurken aklım sürekli başka yerlere gidiyor.türkçe den 1 saate çıkamadığım zamanlar oluyor.evde ise hiç çözemiyorum :!!&%&!
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

Dikkat değilde onun daha iyisi ders çalışmak için kendine bir malzeme yarat.Örn;Felsefe'deki bir karakteri film yada sporcu karakterler gibi bakarsan anlaman kolaylaşır ve dikkatin tek yönde olur tabi buda senin elinde "Tatlı yut" diyen olursa "İçinden hsstr diyebilirsin.(HİKAYE)"
dikkatimi toplamak için içimden şarkı söylerdim ben
Çokta kafanızda büyütmeyin öyle yaparsanız inanın bana daha kötü geçecek sınavınız şahsen ben 2.sınavda durumu kotarmıştım ilk sınavım kötü diye seneye kaldı diye takmadan girdim imkansızı başardım 😄
Öyle tam gider be dikkat 😄
Öyle tam gider be dikkat :D
gitmiyor ama işte 🕵️
aynı durum bendede var ya yok mu bunun bir çaresi 😞
Bende de var genşler 😞
[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile
Vallahi bu 3 üncü girişim olucak ygs ye. Bu yüzden size göre daha tecrübeliyim diyebilirim. Herşey heyecan yapmamakta ve sitrese girmemekte. Örn: sınavın bitimine 30 dk kalmış ve siz hala son teste geçememişiniz. Bu durumda aşırı siyres ve baskı hissedersiniz. Süreye yetiştirmek için çözülen sorular ya da o stres altında çözülen soruların %99u yalnış olucaktır. Velhasıl takmayın kafanıza. Ne kadar takarsan sorulara konsantreniz o kadar zor olacaktır buda soruları yalnış yada fazla yapamanıza neden olucaktır.
Şarkı söylerim..
balık yağının faydası olur mu ki?
balık yağının faydası olur mu ki?
Vitamin eksikliginde kullanilmiyor muydu o?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap