-Resim Silinmiş.
dikkat beyler ekran kırılabilir(SS yarşmasında rakip aranıyo
· 46 Yanıt · 8.0K görüntüleme 0 okuyor
46 Yanıt
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Süperrrrrrrrrrr
kötü
bencede kötü herkeste var bu ssler
siz en üsttekine bakın öle bi resim çek sana 1000 silk attıracam
siz en üsttekine bakın öle bi resim çek sana 1000 silk attıracam
saygılı olun
bekle oyuna gireyim çekecem!
tamam lan bekle tüm forum şahit bunu söylediğine
kardeşim önce lanlu lunlu konuşma o resime SS yarışmasında rakip arıyorum sen öyle bi resim çek sana 1000 silk değil ne istersen yaparım Mad
kardeşim önce lanlu lunlu konuşma o resime SS yarışmasında rakip arıyorum sen öyle bi resim çek sana 1000 silk değil ne istersen yaparım Mad
tamam bekle
bekliyorum hadi
traffic var oyuna girebilsem..
hahaha hadisene bi resim çekemedin
iyi:D
tartışmaya gerek yok. bu bi yarışma değilmi kendini daha iyi gören ispatlasın !
Emeğe Saygı
Emeğe Saygı
D
DuMbLoDoRe
⭐ 18y
İlk resim süper diğerleri klasik
bencede kötü herkeste var bu ssler
katılıyorum
1ci Resim cok güzel yakalamışsın.
Beyler nedir alıp veremediğiniz! Arkadas ne güzel çektiği resmi paylaşmış. Beğenmiyosanız daha iyilerini çekip siz koyun Exclamation
Beyler nedir alıp veremediğiniz! Arkadas ne güzel çektiği resmi paylaşmış. Beğenmiyosanız daha iyilerini çekip siz koyun Exclamation
1ci Resim cok güzel yakalamışsın.
ya ben de dedim eğer beğenmezsen gel çek aynısınıda koy görelim kiminki iyi kkiminki kötü
Z
zebani2059
⭐ 19y
1.yle 3. güsel ötekiler hoşuma gitmedi
M
Mustapha_TR
⭐ 19y
1. resim yaklaşık 1.5 senelik bi resim. Tibet serveri açıldıktan 1 hafta sonra çekilmişti. ShupaR o zamanlar tibet serverindeki en yuksek str glavierlerden biri konumundaydı. Anlıycağınız bu resim çok eski.Şu anda bu char 80 lvl vede 6 ay önce falan el değiştirdi. Ama onun sahibi sensen bilemem.Başkalarının charını kendininki gibi tanıtmaktan ne zevk aldığınıda anlayamadım açıkcası...
Resme gelince bu da benden olsun...
- Resim Silinmiş.
Resme gelince bu da benden olsun...
- Resim Silinmiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap