Siteden toygarrr arkadasımızla kız arkadasımın yanına ızmırden dıdıme tatıle gıttıgımızde cekıldıgımız bır kac fotoyu koymak istedım 4gun kaldık ama 3gun uykusuz kaldık bunada degdi baya eglencelı ve cok yorucuydu 😆 😆
Burda kız arkadasımı aılesıyle gezmesını bıtırıp benım yanıma gelmesını beklıyorduk 😄
LadyFear
- Resim Silinmiş.
toygarrr
- Resim Silinmiş.
Plajda sakalasırken cekıldıgımız foto 😄
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Guneslenırken fotolarımız 😆
Havluya bakıp gulmeyın bızım degildi kız arkadsımın kardesınındi 😆
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Arada birde karnımız acıktıgı ıcın bıseyler yememiz gerekti 😎
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Burdada arkadan kız arkadasımın geldıgını zannedıp ama yanılarak kıza cok garıp baktıgım fotom 😆
- Resim Silinmiş.
Elimde sımdılık bu kareler var hepsi NokiaN73 iLe cekılmıstır:)) Sızlerdende bole kareler beklerim 🍺
Didim tatilimizden kareler:)
· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Bizim yanımızda foto makinesi yoktu yahu telinde şarjı bitti 1 tane bile foto çekemedim 😞
Süpermiş bu sene Didim'e gitmeyi planlamıştık ama olmadı. 😜
Süpermiş bu sene Didim'e gitmeyi planlamıştık ama olmadı. 😜
S
Streetwise
⭐ 19y
Güzel kareler,arkadaşlığınız inşallah hep böyle devam eder.
T
TitusPullo
⭐ 19y
En kısa zamanda Tüm edremit körfezini fotolar ile önünüze dökücem bekleyin ^.^
Didim gercekten guzelmıs bız 2arkadas ılk defa gıttık pansıyonda kaldık ama sadece yatcagımız zaman gırıyoduk sorun olmuyordu gunumuz hep dısarda gecıyordu gecemızde Ve bu pazar gunude marmarise gidiyorum ordanda guzel karelerle dönerim 😄
annem bide teyzem falan gittiler didime ama biz kuzenimle evde kalmayı tercih ettik . 😄 1 hafta kalmışlardı .
oww çok güzel bi yer Didim^^ güzel bi tatil geçirmişsiniz sanırım bende bu sene Didim e gittim 👍
hep aynı kareler 😁
Ps: çok güzelmiş
Ps: çok güzelmiş
yalniz her foto da sola bakiliyor nedense 😈
qüsel resmler 😄
qüsel resmler 😄
Çünkü sol tarafta mılletin kızların akın akın gectıgı yerler var 😆
Konu gerıye dusmesın belkı gormeyenler vardır up 😄 😄
Konu gerıye dusmesın belkı gormeyenler vardır up 😄 :D
😜
4 Resim bi acayip çıkmış 😜
işte aradığım fotolar böyle olacakçok teşekkürler canımcım oraları görmüş sizlerin heyecanını yaşamış oldum bir de şekilller tam olunca çok daha bir mutlu oldum tekrardan çok teşekkürler bu mükemmel fotolar için keşke kızarkadaşını da görseydik kendisi siteye gelmez mi hemen d.mod yapayım sen nobbies olarak takılırken o yönetimin içerisine aksın usuldan ihihihiii 😜
bende geleceğim bolca fotoylada yüzümüz eskimesin diye gelemiyorum işte 😜
bende geleceğim bolca fotoylada yüzümüz eskimesin diye gelemiyorum işte 😜
işte aradığım fotolar böyle olacakçok teşekkürler canımcım oraları görmüş sizlerin heyecanını yaşamış oldum bir de şekilller tam olunca çok daha bir mutlu oldum tekrardan çok teşekkürler bu mükemmel fotolar için keşke kızarkadaşını da görseydik kendisi siteye gelmez mi hemen d.mod yapayım sen nobbies olarak takılırken o yönetimin içerisine aksın usuldan ihihihiii 😜
bende geleceğim bolca fotoylada yüzümüz eskimesin diye gelemiyorum işte :P
Eheheh yorumun ıcın cok tesekurler okan abi gercekten cok guzel bır tatıldi bırtanede kız arkadasımla fotomu koyayım bari 😁 😁
- Resim Silinmiş.
wallahi güzelim çuk oturmuşsunuz ne yenge sana fazla ne de sen ona tam kıvamındasınız uzun soluklu bir aşk dilerim.
ojeler güzelmiş favorilerim arasındadır.
ojeler güzelmiş favorilerim arasındadır.
Saol okan abi 3.Senemıze gırıcez 1Ay sonra İns devamıda gelir
Bu arada ojelerı fantezılerime katmam 😁
Bu arada ojelerı fantezılerime katmam 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap