Dh l Konu Dışından olanlar alttan yazsın exlde kaç kişiyiz öğrenelim 😄
Dh l Konu Dışından kaç kişiyiz
· 10 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Bu arada okan abinin çıkışıda bildiğim kadarıyla bizden yanılıyomuyum abi ???
Şimdi baktımda okan abi en son 24 şubatta mesaj atmış dh ye eskiden çok aktif görüyodum ben onu
hiçbirşey anlamadım 😜
2003 yılından beri DH'liyim her konuda çok şey öğrenmişimdir 2005 yılında sro alemine girdikten sonra DH müdavimi oldum lakin yönetimlerinin bencil ve fevri olmaları yüzünden DH'ye küstüm dediklerim yapılmadıkça daha da küstüm ve el ayak çektim şimdi ki durumu da ortada.
Zamanında çok takılmışlıgım var ben overclock ve sogutma forumlarındayım genelde bilgisayar teknolojisini 1 numarası dh.
hiçbirşey anlamadım :P
DonanımHaber'den bahsedıyolar
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
2003 yılından beri DH'liyim her konuda çok şey öğrenmişimdir 2005 yılında sro alemine girdikten sonra DH müdavimi oldum lakin yönetimlerinin bencil ve fevri olmaları yüzünden DH'ye küstüm dediklerim yapılmadıkça daha da küstüm ve el ayak çektim şimdi ki durumu da ortada.
Yanlız abi dikkatimi çeken bişey var yeni nesil sitelerin Çoğu Dh çıkışlı yani benim tanıdıklarım içersinde doğrumu düşünüyorum bi Dh Kalitesi varmı sence ?
Benim Gözümde Silkroad alanında 1. numara site Extraloob Forum -Yeni gelişen Teknolojiler bakımından Dh
-
-Comandante
⭐ 16y
dhnin silkroad bölümü ölü ama cidden konu dşı mükemmel ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap